reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie,
dodi, jak przeczytałam, że Ty na wizycie już 32 tydzień będziesz miała, to uzmysłowiłam sobie, że już coraz bliżej godzina zero.. u mnie będzie 31 t+6d - też już nieźle..

maqnio, faktycznie może coś uciskał, chociaż nadal co kilka sekund odczuwam takie ukłucie z prawej strony, na dole podbrzusza.. o 4 rano nieźle dokazywał, że aż się obudziłam.. czy Wy też tak macie, że Wasz sen jest przerywany a później koniec..nie da się usnąć.. że jest Wam strasznie niewygodnie? Ja się okropnie wiercę i wiem to, ale żadna pozycja mi nie odpowiada :(

Mam nadzieję, że z balkan wszystko w porządku będzie.. ja mam krótszą szyjkę od niej, ale mnie nikt szwu nie chciał zakładać, więc może to i lepiej, że jej założą - przynajmniej bezpieczniej.. w sumie po tych wydarzeniach, to z niepokojem oczekuję wizyty 9 maja..no ale zobaczymy..

miłego dnia lipcóweczki i szkrabki

Czesc Dziewczyny!
Dziekuje za wszystkie kciuki - na pewno się przydadza. Wlasnie bylam na badaniu i w srode powinny być wyniki posiewu i od razu by mi Pessara zalozyli, jak posiew bedzie OK
Lekarz powiedzial, że zakladaja Pessar że wzgledu na duza ciaze i obciazenie - pierwsze poronienie i miesniaki.
Na szczescie warunki sa rewelacyjne- jestem sama w dwuosobowej, wyremontowanej sali - na mikrochirurgi :) wiec na szczescie nie mam krzyczacych matek i ich dzieci w okolicy...
No i czeka mnie lezakowanie - oby do Lipca - ja wczesniej nie chcę!

Balkan trzymam kciuki, super masz te warunki :-) No i widzę,że psychicznie też sobie radzisz :-) Szyjka rozpoczynająca poród ma 0,5 cm więc na 2 miesiące twoje centymetry na pewno wystarczą. Całuję Ciebie i wszystkie Lipcóweczki gorąco:-)

cześć kochane,
Balkan dobrze że masz dobry nastrój w miarę i że warunki szpitalne Cię nie przytłaczają.Buziaki i dochodź szybko do siebie!
Moja mała tydzień temu na usg 1300 gram i z dnia na dzien wydaje mi się rośnie na potęgę co widzę po jej sile i brzuchu. Coraz ciężej kobietki, macie rację, Najśmieszniej wstaje mi się z kanapy jak siedzę oparta i np. coś popijam i mam odstawić kubek na ławę heheh już nawet nie próbuję tylko małżowi kubek podtykam do odstawienia:) O wiem do czego to można porównać- pamiętacie takie ruskie czy czeskie lalki z PRLu- Wańka Wstańka? Tak się właśnie czuję hehehhe

Hej Brzuchatki! Balkan trzymam kciuki aby wszystko było dobrze,trzymaj się i nie dawaj złym myślom:)

Dziś noc przespana chociaż nie mogłam zasnąć,jakieś dziwne napinanie brzucha miałam ale nie ból tylko nieprzyjemne.

reklama
Ja znów mam zgagę,ech chyba to będzie moja nowa przyjaciółka:( macie jakieś sposoby na zgagę,mleko odpada bo mam nietolerancję

Do góry