reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja tak patrze na brzuch swoj i widze puls ... sprawdzam go zse swoim a to chyba puls malego bo nie bije tak samo jak moje serca SZOK myslalam ze mam zwidy ale malz widzi to samo

reklama
Vero no bardzo możliwe:) Moja mała za to dziś tsunami podskórne odczyniała:) gulały jak nie wiem przepływały przez mój bok hehe super widok, aż uwieczniłam

poczekam do popoludnia ... :/ booo szczypie mnie pochwa przy siusianiu to nie jest pecherz bo wiem jak szczypie przy pecherzu po prostu jak mocz zetknie sie z pochwa to PALI zywym ogniem ;/ ale nie swedzi :/ jak chodze bez bielizny ale za to spuchniete
Pojechalabym do tego szpitala ale ciotka odradzila boo :/ beda mnie zbywac tak jest w Torunskim szpitalu a ona dzisiaj nie ma dyzuru

Veronique, tak mnie naszło... Skoro szczypie cie przy sikaniu, może porobiły ci sie mikroranki, np. przez przytulanie z meżem. Teraz mamy tam wszystko rozpulchnione i zbliżenie moze (ale nie musi) powodowac uszkodzenia. Może kup sobie sudokrem, albo jakaś maść którą smaruje sie dzieciom pupki na odparzenia i posmaruj tym. Jeśli masz tam jakieś ranki to ci złagodzi i zagoi.

Witam doczytalam tylko co u Balkan kurcze co sie dzieje z tymi naszymi szyjkami:wściekła/y:ale bedzie dobrze, mnie wczoraj tez lapaly skurcze:-(
Szwagierka mojej przyjaciolki wczoraj urodzila 1 dziecko porod tylko 4 godz i miala byc dziewczynka a jest chlopiec:szok:maly prawie 4 kg

hej Anula,Corin
wczoraj nawet w serialu na Tvn ( nie wiem czy oglądacie Przepis na życie) Anka miała skurcze B-H:)
najważniejsze żebyśmy się pilnowały, oszczędzały to na pewno te 2 miesiące będą pomyślne

anula :* 4 kg no to mały wielkoludek sie urodził i widze ze ekspresem poszło:) skurcze juz nie dokuczaja?
sestinka racja, jestesmy juz wysoko w ciazy i teraz odpoczynek przede wszystkim!

Cori n mogloby tak byc ale ja nie wspolzyje z mezem .. w sensie nie dochodzi do penetracji penisem ... juz od jakiegos sporego czasu bo nawracaly mi sie infekcje ..
a to szczypianie to chyba od tego ze czasami sie drapne bo nie wytrzymam ...
Boje sie ze przez to G**** skroci mi sie szyjka albo dojdzie do przed wczesnego porodu :/ nie wyobrazam sobie takiej sytuacji .. w ogole juz opadaja mi rece ja nie umiem sobie pomoc :/ jednak jak nie mam bielizny i to wszystko wietrze to NIC mi nie jest nie swedzi w ogole i czuje duuuuuuuuza ulge ... wiec mam zamiar sie dzisiaj nie ruszac z domu tylko siedziec jak ten kaczor ... i wietrzyc to wszystko :/
Do wizyty zostal tydzien ... boje sie

NIka ja mialam tysiace razy to , o czy tym piszesz. Szczypianie i pieczenie przy sikaniu ale tak jakby na zewnatrz. Jak kiedys patrzylam w lusterko wygladalo jakby bylo pociete zyletka. Idz koniecznie do lekarza, chyba ze masz juz jakies specyfiki przepisane na to. To przechodzi tez samo, ale pozniej oczywiscie wraca. Tak jak pisze mimi , caly czas zeby sie ,,wietrzylo,, to miejsce to powinno przyniesc troszke ulgi.

a my wrocilismy wczoraj o 4, ja padnieta jak nie wiem co, dopiero teraz wstalam i tylko dlatego ze D mial urodziny, gdyby nie to wrocilabym o wiele wczesniej. U nas paskudna pogoda, ale co tam, mnie to nie martwi bo im dluzej utrzymuje sie bez goraca tym lepiej dla mnie, a deszczyk jeszcze troszke odswiezy powietrze i podleje trawke ktorej w hiszpanii tak brakuje :-D

reklama
witam

veronique a może płuczesz bieliznę w płynie który cię uczula .
najlepsza będzie bielizna biała,100 % bawełniana bez koronek itp. i pierz ją oddzielnie w najmniejszej ilości proszku i płynu

ja też tylko zdążyłam podczytać co u balkon- trzymam kciuki żeby wszystko było ok

Do góry