reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
maqnio, tez mialam mieć na 6 maja, ale dzwonili ostatnio, że mojego lekarza nie bedzie i przelozyla mi na 9 maja.. no trudno, jakoś przezyję:) jejku 2000g myslisz? takie juz duze dzieciaczki mamy:)

Marzenka, mnie z usg to co wizyte się zmienia, bo to tylko taki orientacyjny termin, żeby porównać jak babel się rozwija:) ale może, może ci się uda:)

Widzę ze wszystkie już doczekać się nie możecie :-D Ja też planuję żeby się rozsypać na poczatku lipca. Moje dzieciaki wyjeżdżają na obóz pod koniec czerwca i wracaja 12 lipca. Idealnie by bylo gdyby mi cesarke zrobili 10-go na przyklad, wtedy wrociliby i siostrzyczka byłaby juz na swiecie a ja na "wylocie" ze szpitala :-D 6.06 mam wizytę i zamierzam przekonać gina na ten termin :-) Ciekawe co mi z tego wyjdzie :baffled:

Co do moich dzisiejszych skorczy. Przelezalam dzis cały dzień i przeszły. Mała caly dzień szalała, wiec myślę ze i ona dołożyla swoje 5 groszy do tego. Ale strachu się najadłam.

Corin, to dobrze, że juz ci lepiej:)

Moja mala tez dziś tak sie przewraca, raz z jednej strony górka się robi, a za chwilę z drugiej..chyba sobie miejsca nie może znaleźć:)

dziewczyny balkan w szpitalu ze skurczami i na sterydach, sms na odp. watku...:(

dodi na moja 2 tyg. temu wazyła 1800 wiec teraz wszystko mozliwe:)

Ostatnia edycja:
odpisałam do balkan, ze mocno trzymamy kciuki, bede Was na biezaco informowac.

dodi no mały gigant we mnie rosnie. chociaz kto wie, moze sie zatrzymac i wage urodzeniowa bedzie miała przystepna:)
corin super, ze skurcze pusciły:)

to jakas masakra z tymi krotkimi szyjkami, dobrze ze Mateuszek balkan ma sie dobrze.

dodi, ja też mam na 9 maja i już nie mogę się doczekać.. ostatnio mały ważył 1300, ciekawe ile teraz:)

matko, co z balkan..trzymamy kciuki z Tymusiem..
ja teraz się położyłam i bardzo mnie rwie z prawej strony..co kilka sekund..mam nadzieję, że przejdzie..

reklama
Do góry