reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześc kochane a ja wczoraj byłam w szpitalu ale to z powodu jelitówki dawałam na dwie strony więc na kibelku siedziałam z miską :-D śmieszny widok ale cóż no może mnie Tomaszek zaraził :-D oczywiście lekarz,że jak to ciąża to mam iśc na ginekologię bo bóle brzucha i twardy bl;a bla bla ja mu mówię,że z dzidzią pewnie ok no ale poszlismy tam położne super lekarz zszedł zrobił USG mała wariowała jak talala głowką już na dole jest i uciska mnie i mam stąd te spinania ale mam żadnych nosp ani nic nie brać tylko magnez no i na biegunkę ... :-D szyjkę mam długą zamkniętą ... a najlepsze,że mówi do mnie lekarz może sobie pani chce poleżeć ze 3 dni i przyzwyczaić się hahaha a ja nie no jak nie ma potrzeby to ja podziękuję :-D:-D małe bąbelki spały bo było otwarte i 3 bąble były z paniami połoznymi a Tomek aż stanął i mówi kurdeee niech już ta nasza będzie z nami :-D:-D
Buziam Was i miłego weekendu życzę kochane Wam no i bąbelkom :*:*:*:*:*:*:*:*

reklama
Corin jesli dopadaja cie jakies skurcze i sa nieprzyjemne i nie takie jak zwykle to jedz dla spokoju na IP, co ci zalezy, jesli nic sie nie dzieje to przynajmniej spokojniejsza bedziesz a nie caly czas myslec Jechac czy nie jechac... I odpoczywaj kochana, zepnij pupe bo jeszcze w ogole nie jest czas na nas :p :*

a moj D ma dzisiaj urodzinki, dodatkowo w hiszpanii dzisiaj wypada dzien matki wiec zlozylam mojej zyczenia :-D
i moja mamcia wyslala D sms-a z zyczeniami (oczywiscie po polsku) i byl bardzo zaskoczony ze wiedziala kiedy ma, bo ja sobie nie przypominam zeby jej mowila.
ok 18 jedziemy na fieste, zobacze co maja na stoiskach, moze sobie zakupie jakas fajna sukienke albo gatki i wate cukrowa.Wczoraj tez bylismy ale o 12 w nocy nie chcialam jesc juz nic slodkiego bo mala by mi spac nie dala :-D ale dzisiaj nie popuszcze jakiegos smakolyka ^^

oj orchis jelitowka to wyjatkowo upierdliwa choroba. Mam nadzieje ze juz ci przechodzi bo siedzenie na WC z miska nie jest przyjemne :-D buzka :*

Ostatnia edycja:
hej Mamuski i Babelki!!!

tak czytam o naszych facetach i faktycznie jak nic wszystkie mamy jednego i tego samego:-)ale racja to chyba kwestia wspolnego dotarcia. moj własnie sppi i chrapie mi nad uchem niemiłosiernie...masakra jakas:)
corin oby skurcze przeszły:*
em_ka miłego fiestowania i wszystkiego naj dla D. :)
orchi niech choróbsko spada jak najdalej:*
reszcie mamusiek miłej niedzieli:*

Dzięki dziewczyny :*:*:* no dietkę mam więc mąż robi dziś dwa obiady hihi on rosołek mi lane kluseczki on smażone mięsko ja gotowane :-D ale radzi sobie :-D
No przyjemna nie jest aż strach iść na spacer bo cholera wie czy cuś nie poleci hahaha emcia 100 latek dla D Twojego ;)
maqnio nio mam nadzieję,że to potrwa jeszcze góra dzień bo już blada jak ściana jestem :-D
Buziam jeszcze raz i do zaś zajrzę tam kiedyś :*:*:*:*

Maqnio to z tym chrapaniem mozemy podac sobie rece mój to samo obiadek zjadł i w kimono a chrapie jak diabli uciekłam do córek pokoju na laptopa bo akurta ich nie ma , starszej to wogóle bo sie wyprowadziła ,młodsza pojechała do brata
orchidea bidulko współczuje ci tej jelitówki teraz to juz bedzie coraz lepiej po lekach buziaki dla was

Ostatnia edycja:
moj nie zawsze chrapie, ale jak juz go cos wezmie to ja jestem przygotowana. Koreczki do uszow mam zawsze kolo lozka :-D i wtedy mi wszystko jedno jakie dzwieki z siebie wydaje :-D polecam ^^

a sie usmialam wczoraj bo zaczelismy ze znajomymi rozmawiac na temat malutkiej i zrobilismy zaklady ILE BEDZIE WAZYLA PO PORODZIE. BYly rozne propozycje, 3250,3500(moj zaklad) 3600,3700 i 4000 (moj D mnie dobil tym zakladem :-D ) ciekawa jestem kto bedzie najblizej. BIorac pod uwage ze ani ja ani D nie jestesmy niscy, poza tym on byl duzy jak sie urodzil, u mnie w rodzinie wszyscy wazylismy ponad 3400 a ja mialam 3600 to obstawialam ze mala nie bedzie. AAAAaaa juz sie doczekac nie moge :-D

em_ka u nas gin juz powiedzial, ze wszystko wskazuje na to, ze bedzie duze dziecie, nie dosc ze juz jest spora to w rodzinie tez same olbrzymy były (ja-4600g, moj małz - 3800g, moj ojciec 5100g, brat - 3900g):szok:ale z drugiej strony tu nie ma warunku..czas pokaze:)

reklama
maqnio kochana mojego tez tym bardziej ze to kawał chłopa jak zacznie koncert to klekajcie narody , ja go wybudzam wtedy bo nie da sie nic posluchac

ja tam bym ciciaa zeby malutka najwiecej 3500 wazyła pierwsza córka miala 2700 druga 3200 to wystarczy w zupełnosci , ale jak bedzie to sie okaze juz nie dlugo

Ostatnia edycja:
Do góry