reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej mamuski, wlaśnie pochłonęłam lody, 3 dni za mną chodziły. Smak zaspokojony.
Mailuj, zupełnie zapomnialam o ręcznikach - dzięki. Może dzis kupię.
Za chwilę zabieram teściową na zakupy, moze upoluję jakieś ręczniczki.

Wszystkim zbiorowo dziękuję za trzymanie wczoraj kciuków za moją wizyte. :-)

Dodi, też mnie tak ciagnie w kroczu. Lekarz stwierdził że to "normalne", no to skoro normalne, to niech ciagnie byle nie za mocno ;-)

oszqrde - ja mam dwa proszki, jeden do białych - lovella, drugi do kolorów - dzidziuś i szczerze mówiąc poza ceną i zapachem nie widzę różnicy.. podobno stosuje się także płatki mydlane, ale nigdzie nie mogłam znaleźć..

Dzien doberek od dzisiaj Sestina jest moim Aniolem Myszkowym ... uwolnila moja myszke od swedzenia :p teraz troszke cosik swedzi ale MLEKO UKWASZONE bylo blogoslawienstwem .... kurde ulga !!!
Fakt ze calkowicie nie przestalo swedzeiec ale to juz nie jest to co wczoraj by przed wczoraj moge NORMALNIE funkcjonowac .... !!!!

Witam:-)ja na chwile bo zaraz sie przespie, ciezka noc mialam obudzilam sie o 4 ze skurczami ale wzielam leki i przeszlo.
Co do lozeczka i wozka tez nie mam ale przez maj musze kupic, bo ja bardziej mam sie szykowac na czerwcowe dziecko...
Mi tesciowa uprala ubranka i uprasowala u siebie bo dostala od znajomej siatke ubranek i prala w dzidziusiu wiec i ja bede:tak:

Czesc!
Ja mam pokoj dla dziecka gotowy:) Wszystko nowe kupilismy, bo nie mialam od kogo dostac i troche to zabolalo nasze portfele, ale coz... Przy drugim dziecku nie bedzie tego problemu;-) Za to ciuszkow duzo dostalismy, musze je tylko wyprac i wyprasowac, ale to pozniej:) Brzuch mi ostatnio twardnieje dosc czesto i nie wiem co to... Jak siedze i nic nie robie to jest ok, ale jak sie rusze to roznie. Moze to te skurcze Braxtona-Hicksa czy jakos tam?:p

Dzień dobry Maumusie :*

...ale mi się pospało po wczorajszym stresie he he dopiero wstałam :happy2:
Veroniczko super że w końcu trochę ulżyło - bidulka jesteś z tą myszką- ale masz swojego anioła
Emka, Mailuj ja kupiłam w promocji Lovele kolor biel i płyn do płukania Jelp właśnie piorę pieluszki tetrowe i okrycia kąpielowe na probe bo mam twardą wodę zobaczymy napiszę jak efekty
Aniaa23 mam ten sam problem pierwsze dziecko i wszystko nowe, nie mam po kim odziedziczyć, ale zakupy rozłożyliśmy w czasie i że tak powiem nie odczuliśmy tego strasznie, dobrze ze jest babcia (moja mama) połowę wyprawki ubranka zafundowała zresztą dzisiaj ma dojść kolejna paczuszka to się pochwalę:)

Miłego dnia

Witajcie lipcowe kobietki.
Ja w koncu w weekend jadę po rzeczy dla Emi do kuzynki i w maju dokupimy resztę. Może przestane szaleć w niepokoju, ze mała przyjdzie na świat szybciej i bedzie sypiać w wyścielonej misce:-DNa razie u nas tylko ciuszki w komplecie i zapas pampersów.
Majluj a ja 2 lata przed tobą namaczałąm jakieś płatki mydlane i prałam w Cypisku, który bardziej brudził i zostawiał jakąś tłustą warstwę niż prał:wściekła/y:
Veronika cieszę się, ze twoja szanowna się uspokoiła
Anula mnie też skurcze w nocy mocniejsze łapały i teraz są co chwilkę, jem sniadanko łykne ospe i tez sie położę chyba
Ania może to i BH jesli nie bolą, mogą już występować
Witam wszystkie aktywne:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Hej Mamuśki :-)
Ja też dziś troszkę pospałam :-)
Niczko cieszę się że Twoja przyjaciółeczka odpuściła :-D
A ja w środe prałam Lilki rzeczy w proszku "dzidziuś" a plukałam w silanie sensitive :-) jejku jak bosko w domku pachniało :-) a ciuszki jak wącham to się odkleić nie mogę :-)
Śmigam Kochane po nowe buciki bo te już ledwo :-D Dla wszystkich aktywnych pozdrowionka i miłego dnia życzę :-)

Do góry