reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej rybeczki.. Ja tak was podczytuję, ale jakoś nie miałam o czym pisac.. pogoda super, aż miło:)

Ktoraś z was pisała o bólu krocza...powiem wam, że ja mam okropny ból krocza, tzn nie wiem jakby ścięgien w kroku jak wstaje rano..to normalnie jak kaczka chodzę..potem jakoś w ciągu dnia mija i znowu od rana boli.. jakbym nie wiadomo jaki sex miała w nocy hehe a przecież nic z tych rzeczy:)

jejku, maqnio ty juz wszystko masz, a ja daleko w polu chyba...bo wózka nie mam, łozeczka też nie..dla siebie do szpitala tez nic.. muszę sie spinać, bo tak jak mówisz, czasu nie zostało dużo:) jutro zaczynam 8 miesiąc :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
wlasnie skonczylam komponowac liste to co jeszcze jest potrzebne. Niespodziewalam sie ze powstanie az taka dluga, a moze ja troche przesadzam.
dodi_misia kochana ja tez mam ten bol, rano jest silne z dniem ustaje. tak jak pisalas, jak po mega seksiku, hehe. niedlugo mam wizyte to sie popytam lekarza. Kurcze to juz 8 miesiac, meta juz niedaleko.
baya Corin ciesze sie ze wizyty udane.
maqnio nie jest latwo zamknac portfel. :-) zawsze cos wypadnie.

reszte pozdrawiam

Silwia, tez musze sobie zrobić taka liste chyba..bo pewnie pozapominam o niektórych pierdołkach:)
Myślałam, że tylko ja mam taie uczucie w kroku hehehe, żeby jeszcze mialo po czym boleć, a tu właśnie nic....bo małża nie ma w domu:)

A ja pewnie miałabym juz wszystko..hmm gdyby nie moje niezdecydowanie! oglądam i oglądam w tym allegro a na nic nie mogę się konkretnie zdecydować!
A chciałam was zapytać czy kupujecie lozeczko z szuflada czy bez? no i też jest problem z tym, że gdybym mogła pojsc do sklepu i obejrzec to wszytsko na żywo to pewnie bym kupiła już dawno, no ale niestety w sklepach u mnie mają dwa, trzy lozeczka a reszte mozna poprostu zamowić, więc i tak dupa! bo tego co ja chcę to nie ma do obejrzenia..
No i pewnie gdybym miala na wozek przeznaczone ze 2 tysiaczki to tez bym poszła i kupiła ten co chcę, a tak to szukam i szukam używanych i też nie wiem jaki w końcu kupić:) och muszę sie spiąć wreszcie i coś zamówić:)

witajcie śpiochy!
dodi - ja mam bez szuflady, ale także ma funkcję kołyski.. my nie musieliśmy kupować łóżeczka (dostałam po siostrzeńcach), tylko materac, ale gdybym sama wybierała, to zapewne podobnie jak oszqrde kupiłabym z szufladą - po prostu bardziej funkcjonalne, można choćby nieużywane komplety pościeli schować.. moje łóżeczko nadal stoi w częsciach, no i wymaga odświeżenia, więc w sumie tak jakby go jeszcze nie było;-)
co do wózka, także nie mam - więc się nie stresuj.. ja podobnie jak mailuj - mam tylko ciuszki i ręczniki, dla siebie koszule i tyle..nawet nie mam kiedy zamówić reszty, bo ciągle w rozjazdach.. no i mam podobny problem do Twojego - nie mogę się zdecydować na wiele rzeczy - milion razy je oglądam i także wolałabym dotknąć, np. pościel czy to nie jakieś badziewie, ale nie mam takiej możliwości.. głowa więc do góry :-)

Dzięki, sorry, że Cię wykorzystuje ale ciężko mi się myśli. Własnie planuję przeprowadzkę i już na starcie nie mam sił;-) No ale zaraz się zmobilizuje i na pewno wiele rzeczy wyląduje na śmietniku :-)

reklama
Do góry