reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam,
mialam bardzo glupie sny zwiazane z wyjazdem pomieszane z porodem i z problemem szyjki. w sumie nic pozytywnego.

Veronique1986 dobrze ze m znalazl lepsza race. jak napisalas to sila wyzsza, ale moze do lipca sie cos zmieni i pojedzie w innym terminie i bedzie przy Was. Mam nadzieje ze czujesz sie lepiej. sciskam

Psota kciuki trzymam. mam nadzieje ze jest juz lepiej.

milego i slonecznego dnia zycze wszystkim

reklama
Witam ja snów nie miałam. Albo nie pamietam. Ale chyba spałam krótko a intensywnie. Od godziny wymiotuje i krew mi z nosa leci. Mam dośc i jestem wściekła. Skoro mam takie samopoczucie to mogła mi szyjka chociaz odpuścić. A może ona własnie przez to wymiotowanie się skraca bo przecież szarpie mną wtedy strasznie. Zapytam gina na wizycie.
Przygotowania świateczne utkneły w martwym punkcie. Będe niczym pasozyt żerować na rodzinie. Cóz raz chyba mogę. Z drugiej strony jak nic nie robię to nie czuję świąt.
Psocia &&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia wszystkim lipcówką.

Wisnienka wspolczuje;*i nic nie rob w naszym stanie mozna sobie odpuscic i nikt nie bedzie sie dziwil, ja tez nic nie robie:-)
Weronika martwilas sie swoja waga ja kolejny mies przytylam 3,5 kg w sumie juz 13 na plusie ale co tam pozniej bede sie matwila;-)
U mnie lakarz sie smial ze w 16tyg zobaczyl siusiaka i jest nadal a nie tak jak ja myslalam ze cos sie zmieni:-D
Ostatnio mam takie parcie na slodkie jak nigdy, do tej pory praktycznie nie jadlam tylko slone i kwasne:tak:

to tez nie, nic na mleku jak juz jedynie budyn i to nie za czesto. Podobno gdy mialam 6 mies juz cyca nie chcialam, innego mleka tez przechodzilo jedynie sztuczne a teraz sam zapach mnie odrzuca...

kurcze ale dobrze chociaz ze te jogurty wcinasz :-) .... ja mam dzisiaj albo zludzenie optyczne albo brzuch mam nizej ? :| UHmmm
Nie wyspalam sie dzisiaj z 5 razy wstawalam siusiu bo ja jak glupia sie opije zawsze na noc a potem wstaje :/ :p

reklama
Ja tez pije duzo lekarz mowil ze powinnam 3l wody,a do lazienki tez chodze czesto:-(moze Ci sie wydaje u mnie kazdy mowi ze mam nisko ale ja tego nie widze:tak:
Jogurty przechodza ale bez rewelacji, jedno wiem ze nawet po porodzie nie zmusze sie do mleka...

Do góry