reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Konwalianka uwierz mi że go nie słuchałam po wiadomości z Miłkiem :-D Ale pisałam do Maqnio która leży z położną i tamta jej powiedziała że to nic groźnego póki nie krwawią ... dobra Kochane uciekam spać bo już padam :-) buziolki w brzucholki :-)

witam Was kochane Mamusie. Termin mam na 12 lipca , piękne uczucie nosić pod serduszkiem takiego 'buszmenka' jak mój Groszek . Powiem Wam że cały czas byłam nastawiona że chłopiec , wiele znajomych mi mówiło że chłopczyk chłopczyk a tu w piątek w szpitali Pani doktor mówi będzie dziewczynka. Niespodziewałam sie że aż tak sie uciesze no i mój chłopak. Niestety mała chce coś wyjść wcześniej:( no i żeby tego mało ułożona póki co posladkowo. Ale jestem wielka optymistką więc staram się nie smucić tylko cieszyć się. Na wątku zdjęcia dodam mój brzuszek z małym Zozolkiem (Zuzunią). :)))))))

Cześć Zuzunia :-) Witaj i uważaj na siebie :-)
Ja czekam na wiadomości od Maqnio i Rózy i szykuję się do lekarza. Na moich ulubionym fotelu mam być o 8.00. Później pozałatwiam sprawy urzędowe i wpadam sie meldować:-) Miłego dnia Lipcóweczki

Witaj, Zuzuznia :-)

Właśnie przeczytałam o Maqnio. Dziewczyny mające z nią kontakt, uściskajcie ja mocno od nas. Co do waszych obaw myślę, że poprostu ją tak niefortunnie połozyli. Gdyby planowany był wcześniejszy poród dostawalaby sterydy na rozwój płucek. Ja jestem dobrej mysli i wierzę że zostawili ją tylko na obserwacji i lada moment wróci do domu.

Ja za godzine mam glukozę. Oczywiscie w nocy (czyt. we snie) przerobiłam wszystkie najgorsze scenariusze tego badania. Jakby nie było, trzymajcie kciuki.

witam

bardzo proszę dziewczyny które maja kontakt z moqnio o przekazanie uścisków
corin nie bedzie tak źle , tylko chlupnij wszytsko od razu i jakoś poleci .kciuki zaciśnięte

witajcie mamuśki,
witaj Zuzunia..

wydrusia, sama widzisz.. podejrzewam, że gdyby było to niebezpieczne, to lekarz poświęciłby temu znacznie więcej czasu, więc głowa do góry
Corin, szybko pójdzie, raz dwa i po krzyku :)
mailuj ale z ciebie ranny ptaszek i wizyta o 8.00 - no no, daj znać co tam u Krzysia słychać

wszystkim pozostałym lipcóweczkom - miłego dnia

reklama
Dzień dobry kochane! Zabieram się za czytanie zaległości z wczoraj na początek.....
sestino, mam pytanie, jak długo czekałaś na paczkę z pościelą? bo nie wiem czy jest sens zamawiać jeszcze przed świętami..
Szybciutko przyszła ale w naszym przypadku masz dużo czasu więc zamów na spokojnie po Świętach konwalianka:)
Pozdrówcie maqnio!!! Z TEGO CO CZYTAM TO vERONIQUE JEST W KONTAKCIE! Na pewno profilaktycznie ją sprawdzają gdyż miała wcześniejsze kłopoty a obecna sytuacja to inne ułożenie!Tak musi byc!
Ja tez od wczoraj słabiej czuję Nutelkę moją , ale ruchów naliczyłam ponad 20 w przeciągu mniej niż 30 min. Są bardziej wytłumione i jakby od pleców.Myslę ze inaczej się ułożyła ot co.

Ostatnia edycja:
Do góry