reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Nika mi tez podoba się ta czarna, jesli nie jest zbyt koktajlowa na tą uroczystośc bo nie pisałaś jaki to typ imprezy

Zrobiłam obiadek i wracam do lezakowania. Nie mam coś weny na pisanie ostatnio. Jak patrzę na wszystkie watki w których sie udzielam to wszędzie zastój.Może to świeta
Do potem

reklama
emka ja wiem pamiętam, że się rąbneli....;-) chodziło mi o to, że jak ten lekarz u którego byłaś dzisiaj sprawdzał wynik, to pewnie odniósł go już do norm właściwych....ale najważniejsze, że tak czy tak ale jest ok :-)

a ja też na wiosnę jakoś za czarnym nie przepadam, zawsze wtedy ciągnie mnie w stronę jasnych kolorowych....no chyba, że to wieczorna imprezka, ale to zależy kto się w czym dobrze czuje po prostu

aaa marzenko to ja myslalam ze o przesady bardziej chodzilo :-D no fakt faktem jest wiele kolorowych, ale w tych co widzialam na tej stronce mega mi sie wlasnie ta czarna podobala, a Weronice bedzie pasowala jak ulal :-)

ja też uważam, że super ta sukienka, oczywiście ta wersja fioletowawo- różowa tez fajna, swoja drogą dużo fajnych sukienek i tez mnie teraz kusi coś kupić:) osobiście także nie mam nic do czarnego w ciaży, ale ja ogólnie nie ubieram się wg. schematu, że znowu na komunie to też nie wypada a na ślub to białego nie, itd.. wszystko zależy od Ciebie.. wszystko jest kwestią gustu, ważne aby dobrze się czuć i tyle:)
emka, dobrze, że nie musisz powtarzać, bo jednak pyszne to to nie jest
wisienka ja mam tak jak Ty..nie mam weny, nie mam na nic ochoty, jakaś taka osowiała jestem;/

Witajcie! wpadlam do domku zjadalam fryzuure zrobilam z pomocą meża i walę do gina! i dziś usg 3 majcie kciuki zeby wszytsko bylo ok oki spadam bo mam wizytę na 16.30 !!!! boje się!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! bede po 20 wiec sie odezwę co i jak no i mam nadzieje ze chlopak zostanie!!! heheh ;-) pozniej nadrobie wszytsko co pisalyscie... cmok

Zuzu trzymam mocno zacisniete,napewno wszystko w najleprzym bendzie:)balkan ,dokladnie fajnie ze juz wiosna i tak cieplo juz fajnie,zupelnie inaczej czlowiek sie czuje :)

Ptysie dziekuje za pomoc apropo sukienki zamowilam ta Ktora mowila Emka :) i ta ktora mowila Anulka :D
Byla u mnie ciocia polozna .... hmmm i powiedziala mi ze jak przejdzie mi ingfekcja pochwy i przelecze to mam zastosowac lactovaginal ... :| wiecie cos o tym ?
Kurcze ja nie wspolzyje a mam czeste swedzenia :/

reklama
Weronika, lactovaginal stosowałam po wyleczeniu grzybicy, w celu zbudowania nowej flory bakteryjnej.. czasami infekcje nie są spowodowane współżyciem, wystarczy, że nie jesz np. jogurtów, masz osłabiony organizm, albo bakterie pozostają np. na ręczniku.. w ciąży o to nie trudno.. ja np. mam predyspozycje do zapalenia pęcherza.. potrafię mieć nawet 8-10 razy w ciągu roku.. na szczęście w ciąży coś mi się przestawiło i póki co - nie miałam:)

ps. uważam że bardzo ładną zamówiłaś, na tej stronie zresztą było w czym wybierać:)

Do góry