reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja dziś byłam w gdańsku z koleżanką, potem zapłacić za materiały na budowę :szok: i tak sie dalej nudzę teraz...

Dzisiaj miałam takie dziwne sny że szok, najpierw był koszmar, że szłam z Misią poboczem drogi, ciemno, nic nie jechało..i nagle z naprzeciwka samochód..i zatrzymał sie ale nikt nie wysiadał..przyspieszyłam kroku, mała na rece wzięłam i wybierałam na kom numer policji w razie czego... wtedy z tej drogi zobaczyłam, że tak z 300m dalej sa jakieś bloki i chciałam tam uciekać..no i uciekałam z małą na rękach i sobaczyłam że dwoch mężczyzn tam w takiej wysokiej trawie czeka i zaczynaja biec w moja strone, a ja nie mogłam nic krzyczeć !! było kompletnie ciemno! w tym momencie się przebudziłam zdyszana, aż mi sie goraco zrobiło! Taka przestraszona byłam że nie mogłam zasnąc! bo to bylo takie realistyczne że szok..

A jak zaprowadziłam małą do przedszkola i przyszłam sie dalej kimnąć to miałam drugi sen... juz bardziej przyjemny:) bo erotyk hehe no i zadzwonił mój tel jak sie zaczęło rozkręcać heh

reklama
Wiesz co ja tez mialam teraz leukocyty w moczu i nieliczne bakterie i wlasnie moja Ginekolozka powiedziala mi ze to prawidlowy wynik :| tez bylam w szoku ale tak powiedziala ... Emko nie wiem ... wyleczylam sie tym pimafucortem bo mnie nie swedzi uhmm w srodku tylko na zewnatrz i smarowalam nie kremem a mascia i przeszlo a teraz dzisiaj zakupilam lactovaginal zeby podleczyc troche srodek pochwy bo jachyba naprawde za czesto sie podmywam ale jak podymwam to naprawde mnie nie swedzi ...
slyszalam ze w ciazy mozna zastosowac Tantum Rosa .... hmmm
Nie wiem nie Wspolzyje a ... takie jaja mi sie robia ... a najgorsze jest to ze ... Ginekolozka powiedziala ze mam spac w koszuli nocnej bez majtek wiec tak sprobowealam to na nastepny dzien ... mialam taka infekcje ze myslalam ze wezme drapaczke iii nie wiem co tam sobie zrobie strasznie swedzialo i tak mi troche wstyd juz kurcze bo przeciez posciel mam czysta juz robie tak ze raz na poltora tygodnia zmieniam chociaz przescieradlo ...:( o koszulach nocnych juz nie wspomne ... nie wspolzyje ... uwazam BARDZO dbam o higiene ... i nic

Ostatnia edycja:
Ja się tak zastanawiam, czy nie mam żadnej infekcji w pochwie..no ale chyba gdzieś by to wykazało w wynikach moczu czy nie??
Wy tez macie taki dziwny śluz? ja że tak powiem bez owijania w bawełnę..mam taki jakby bialko jaja kurzego..ciagnący i bialawy..no ale nic mnie nie swędzi ani nie piecze..

A no to moze tak :) ,,,, ja teraz musze zrobic morfologie i ogolne badanie moczu i cos takiego jak WR lece do lozeczka a niedlugo malz z pracy wraca :* Buzi w Brzusi

Ostatnia edycja:
dodi, ja też taką mam, od początku ciąży i mój ginekolog powiedział, że to wydzielina ciążowa i ona jest bardzo pomocna, bo zbiera wszystkie bakterie i je wydala, choć nie wszystkie ciężarne taką mają. Teraz u mnie się nasiliło, do tego stopnia, że zużywam min. 5-7 wkładek dziennie, ale lekarz powiedział, że to normalne..

Nika a Ty nie robiłaś badania na WR wcześniej? Ja robiłam jakiś czas temu i z wynikami takie szopki robią, że szok! Musi Ci lekarz wyniki przedstawić - lekka przesada:)

a sny też dzisiaj miałam dwa, w jednym śniło mi się, że płynęłam statkiem który ktoś chciał zatopić używając armatę - i o co tu chodzi:rofl2:

Anula, ja mam zawsze takie wyniku moczu i lekarz nic nie przepisał na to.. nieraz zdarza się, że to wszystko jest wynikiem źle "zebranego" moczu.. jeśli nie przekraczasz norm, to nie ma co się martwić
wlasnie zbieram raczej dobrze najpierw sie podmywam pozniej lapie mocz srodkowy, a normy spr w necie mam troche przekroczone no i to swedzenie...

konwalijanka, myslałam że tylko ja tak mam..bo mój A mi ciągle marudzi, że to na pewno jakaś infekcja bo to jest taki właśnie "inny" śluz.. zauważyłam, że jak sie troche przemecze, albo coś robie czy dużo chodzę, to to sie nasila jeszcze.. ale widze, że nie jestem z tym sama:)

Ja Wr mialam na początku zrobione..

reklama
Do góry