Veronique1986
Fanka BB :)
Janie mam pojeciaod czego to zalezy.... dlaczego kobiety tak mowiaczy mowia szczerze ? Czy po prostu Strasza ? Coma tona celu nie wiem uswiadomienie czegos ? Czy ....nie wiem ... Nie chce tego dnia dnia porodu kojrzyc z jakims koszmarem ... bojak sie tak nastawie to bedzie niedobrze.... a staralam sie tak nie sluchac tego ... nie czytac nie ogladac... a tutaj masz babo placek...
konwalianka ja tez chyba bede tak myslec ale im blizej tym coraz bardziej sie boje .... rozmawialam z kolezanka i ona mi powiedziala ze dzien porodu powiedziala sobie ze to tylko 1 dzien ... ze i tak od tego nie ucieknie ze bedzie co bedzie ze tyle kobiet urodzilo to ona tez urodzi i byla milo rozczarowana powiedziala ze wszystko gladko poszlo
konwalianka ja tez chyba bede tak myslec ale im blizej tym coraz bardziej sie boje .... rozmawialam z kolezanka i ona mi powiedziala ze dzien porodu powiedziala sobie ze to tylko 1 dzien ... ze i tak od tego nie ucieknie ze bedzie co bedzie ze tyle kobiet urodzilo to ona tez urodzi i byla milo rozczarowana powiedziala ze wszystko gladko poszlo