reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Konwalianka, Balkan, Maqnio, bolą mnie bardzo plecy i pobolewa brzuch, mały się rusza, ale tak delikatnie. Mało tego doskucza mi astma, pyli wszystko i się duszę:(

reklama
Aneta ja tez mam alergię, także wychodzi mi na dłoniach.. mam nadzieję, że przed ciąża już to miałaś, piszę mam nadzieję, bo jak są takie objawy w ciąży, to może być cholestaza ciążowa

Ja to całe życie się z tym zmagam, więc to nie może być cholestaza.
Co do zapominania to ja nigdy nie pamiętam czy wzięłam witaminki, czy nie. A tu widzę że jestem usprawiedliwiona w takim razie :-)

witajcie słonecznie:-)

psota współczuję, a może spróbuj się zdrzemnąć, albo weź sobie kąpiel? coś co zrelaksuje mięśnie, bo to pewnie to rozciąganie...:-(
maqnio gratulacje udanej transakcji! to teraz już same przyjemne rzeczy zostały :-)
balkan a ja mam taką obserwację, że lepiej się wygląda w obcisłych ubraniach - to tak odnośnie tego co napisałaś o sukience-namiocie ;-) bo wtedy fajnie widać, gdzie brzuszek, a gdzie reszta, jakoś tak sylwetka nabiera kształtu mam wrażenie... dlatego głównie chodzę w rzeczach opinających brzuszek, choć ciągle się martwię że jakoś nie rośnie bardzo i malutka ma tam mało miejsca - wciąż mam 92 cm.. :eek:
ale pocieszam się, że poszedł mi w górę, a mała ułożona w pionie, więc może wzdłuż się wyciąga;-)

A mój brzuch ciągnie w dół. To źle?? Raz spotkałam u koleżanki w pracy starszą kobiecinę, która poleciła mi nosić jakiś pas/szal na ten brzuch żeby go wyciągnąć w górę, ale przyznam się że zignorowałam jej rady. Czy może lepiej nie ignorować? Jak to jest z tym brzuchem?

aneta, nie, myślę, że po prostu każda ma inny kształt brzucha -wystarczy zerknąć na naszą galerię ;-)
pewnie poradziła ci tak dla twojej wygody - na tej zasadzie działają właśnie te pasy podtrzymujące brzuch, o których pisały dziewczyny... no i może skóra się tak wtedy nie rozciąga?:baffled:

Witajcie dziewczyny. Wracam pomalutku do zycia.Dziękuję wszystkim za wsparcie.
Wrócilismy do domu w sobote wieczorkiem, choć planowaliśmy niedzielę ale chłopaki się pochorowalii trzeba było ich kurować. Paweł juz prawie zdrowy i w pracy ale Maciek dalej pożar w gardle i lekka goraczka. Zostawiłam go w domku.
Moje skurcze uspokoiły się do takich kilkunastu lekkich dziennie.Mam nadzieje, ze juz tak zostanie. Mnie znowu ogarnął napad spania i mogłabym spac cały dzień. Nawet w nocy budze się tylko 2 razy i po siuśkach zaraz zasypiam. Codziennie śni mi się Emilcia. Najczęściej, ze juz jestesmy w domu razem w domku.
Zajełam się dzis dekorowaniem m wielkanocnie. Powyciągałam wszystkie zajączki, kurczaczki, jajeczka i takie różne pierdółki i robię nam świateczny nastrój.

Pozdrawiam wszystkie ale niestety nie dam rady nadrobić.
Majluj gratuluję podpisania umowy
wydrusia zaskoczyła mnie Lilianka, ale ciebie pewnie bardziej. Gratulacje. Niestety musisz sobie z maqnio wybić z głowy zięciowanie , no chyba , ze w Holandii :-D

Wstawię brzuch na watek brzuchowy za chwilkę

Witajcie mamuski i kochane co do spania to ja spie spokojnie dzieki rogalowi jest zbawienny
jednak po nocach nie moge usnac za to w dzien bym spała długo , male juz ugotowałam obiad makaron z sosem pieczarkowym i zdazyłam zjesc
brzuszek tez mnie cos dzisiaj ciagnie ale przez to że malutka dokazuje niemiłosiernie , ale za to jestem o nia spokojna niech sobie fika

psota kurcze Kochana sciskam Cie mocno, mam nadzieje ze brzuch sie uspokoi, co do dusznosci to nie wychylaj noska z domu:*
wisienka fajnie ze wrociłas, mam nadzieje ze nastroj z dnia na dzien bedzie coraz lepszy:)a z wydrusia przechrzcilysmy małzenstwo dzieciaczkow na przyjazn:-) i obecnie Rózia jest stara panna, ale tu juz sie mailuj zaoferowała z Krzyniem takze jeszcze nie spisałam jej na straty i wierze ze jeszcze sobiew faceta znajdzie:-)zadna holandia nam nie w głowie:-)

psota zakup inhalator , chyba ze masz. Ja kupiłam jak miałam kaszel, od razu przyda się dla maluszka bo ma mini nakładkę do inhalacji.

reklama
Hej Kobietki :-) juz jestem :-) glukoza w normie więc jestem happy :-)
Niczko ja też już nie raz podwójnie wzięłam witaminy :-) dlatego pisze sobie daty i codziennie pilnuje :-)
Nil widzisz jaka Łobuziara z tej mojej Niuni :-)
Maqnio Rybeczko :** Nie przejmuj się :-) przejdzie mu :-)
Wisieńko byłam w szoku ale już się otrząsnęłam i zaczęłam szał zakupów powoli ha ha ha :-) A jednak cuda się zdarzają :-)

Do góry