reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

konwalianka moj giuseppe tez niezadowolony. mowi ze sie zablindowalam i jak on sie do mnie przytuli.
Veronique jestesmy na etapie gdzie troche ta pamiec szwankuje. ja tez sie zapominam. wczoraj nie wiem czy nie wzielam podwojnej dawki zelaza, zerknelam na kalendarz gdzie sobie zapisalam, to sie okazalo ze powinnam wzasc zelazo dzisiaj.

reklama
Cześć kobietki:) wczoraj jak po całym popołudniu wróciliśmy z imienin u szwagra to tylko jednym okiem X factor podglądałam a potem kimanko - a dotleniłam się wczoraj porządnie. Mała rusza się w normie,ale ze 3-4 dni temu miałoam "kopank" jak Corin- prześmieszne uczucie- jak boks nóżkami hihi
Dziś leniwie zaczął mi się dzień i w sumie powinnam coś do świąt robić ale co- okna nie umyje , zakupów nie przydźwigam:( więc tylko poogarniam a męża zatrudnię po południu.
A co do snów- nie miałam dziś czym nakarmić konia:)

czekam aż się pranie skończy, a w międzyczasie nózki wydepilowałam - nawet sprawnie mi to poszło i brzuch aż tak nie przeszkadzał.... :)

co do zbrania leków, to ja wiecznie zapominam, czy wzięłam, czy nie - ale na szczęście jestem wzrokowcem i pamiętam ułożenie leków na blaszce i po tym poznaję.... :) gorzej, że magnez mam w słoiczku.... :) a jednorazowe przedawkowanie witamin na pewno nie zaszkodzi....

Mateusz wczoraj odważył się nawet tatusia nieco skopać - a mój mąż wykazał się cierpliwością trzymania dłoni na moim brzuchu.....

natomiast mam problem natury estetycznej..... wczoraj byliśmy na spacerze i Marek robił mi zdjęcia i wyszłam na tych zdjęćiach jak słoń - byłam w sukience i ta sukienka tak opierając się na brzuchu stworzyła pokaźnych rozmiarów namiot.... :( ech i mi tak od wczoraj średnio na duszy..... to abstrakcyjne troszkę, bo zdecydowanie bardziej wolę być w ciąży niż atrakcyjnie wyglądać, ale wolałabym mieć 2w1.... :) musze po jakiś modach dla ciężarnych pochodzić i dopasować ciuchy z szafy......

Witajcie.Balkan nie ma co się przejmować ja też wyglądam jak słoń,puchną mi nogi,ręce,ramiona,pocieszam się,ze to przejściowe,dla pocieszenia staram się dbać o włosy,delikatny makijaż itp.Pewnych rzeczy nie przeskoczymy i już.

Dzień dobry Lipcóweczki i lipcowe dzieciaczki!

Przepraszam, że nie odpisuje każdej z Was, ale mam za sobą kipską noc i teraz też nie jest fajnie.

Życzę Wam miłego dnia:)

Witajcie:-)
Nie bylo mnie troche czasu a tu widze ze wydrusi maluch jest dziewczynka:szok:
gratuluje wiec ksiezniczki:-)
na forum przewaga malych laseczek a mi sie w realu wydaje ze wszedzie chlopcy. Mam 3 kolezanki w ciazy i wszystkie plus ja spodziewamy sie chlopcow, dwie sasiadki urodzily chlopcow i w ogole wszedzie widze malych chlopcow
konwalianka a ty przypadkiem tez nie oczekiwalas corci? tak teraz spojrzalam

hej Babelki!!!

mailuj gratuluje podpisania umowy!!:)

co do spania to ja tez mam wałek i faktycznie jest super, szczególnie przy podpieraniu pleców:)
balkan pomysl jak ja wygladam - non stop w pizamie, juz zapomniałam jak to jest jeansy nosic:)a tak na powaznie to na pewno wygladasz ładnie, nie znam babki z brzuchem, która budziłaby nie smak:)
psota:* a co sie dzieje Kochana?
sister:* na dobry dzien:)

miłego dnia brzuchatki!!

Mimi, dzięki - ja wiem, że to stan przejściowy, musze sobie z tym poradzić....

Psota, a co się dzieje?

Hej Maqnio, może i nie wyglądam odpychająco, ale mi się średnio podoba i to jest problem.... no ja wiem, że histeryzuję, bo dla dobra maleństwa to mogłabym i włosów nie myć i się nie malować, jeżeli to miałoby w jakikolwiek sposób na zdrowie dziecka wpłynąć......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry