reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wieść o mojej przemianie w brzusiu chyba powaliła wszystkich na nogi :-D Sestinko dziękuję Kochana :**
Dodiś ja czasem to już nie mam co robić i wymyślam :-) jakie oczka jaki nosek usta itd :-D ale najważniejsze byle zdrowe były :-)

reklama
Sestina, u mnie na pewno będzie słoneczny:) przynajmniej tak zapowiadają..

Też się szykuję spać:) to dobrej nocki brzuchatki..

Wydrusia, no żebyś wiedziała...sensacja na maxa:):) ale super że sie cieszycie z tej przemiany:)
tak spojrzałam właśnie, że niedlugo macie rocznicę ślubu...hoho romantyczna kolacja sie szykuje... My mamy 29 maja pierwszą rocznice.. ale mojego małża na pewno nie bedzie tutaj:(

Ostatnia edycja:
Dodiś mojego też miało nie być 23 kwietnia ale jednak się udało :-) to akurat świeta wiec moi rodzice beda z nami swietować :-) Boże jak ten czas leci :-) pamietasz poczatki ciazy? :-) Powiem Ci szczerze że ja od poczatku chciałam dziewczynkę więc teraz to ogromna radość :-)
Ja też uciekam :* z małżem już lepiej więc mogę sie zdrzemnąć :** do jutra:**Buzi w brzusio :**

Ostatnia edycja:
a ja po wizycie, wyspana bo oczywiscie usnelam na filmmie wiec teraz posiaedze troche bo i tak nie zasne
mały sie rusza, serduszko bije, z szyjka tez jest ok
tylko mam za duzy cukier na czczo i musze odstawic słodycze i powtórzyc glukoze na czczo jeszcze przed swietami
wiecie co zrobilam najadlam sie truskawek z kluskami wieczorem po moim dziecku ktore nie zjadlo szkoda było zeby sie zmarnowalo, mam nadzieje ze to wlasnie to, powtorze w piatek
a ponadto mam ciagoty na słodkie teraz np wczoraj cala czekolade wedlowska z truskawkami wciagnelam, moja mala ze 2, 3 kawalki tylko zjadła, wiec musze odstawic slodycze i ciasteczka

marzena wiem ze nie powinno sie jesc ale po prostu zapomnialam jak sprzatalam w kuchni i stay te truskawki nie dojedzone przez moja mala to nie moglam sie oprzec b to ostatnie zmiksowane truskawki

reklama
Witam was weekendowo :-)
Ale się wczoraj rozpisałyscie :-)

Morgenrood
, ja niestety ci nie pomoge w sprawie kamerzysty. Mieszkam tu dopiero 3 lata. Ale wiesz co, jeśli poczekasz do przyszłego tygodnia, to popytam znajomych, moze mi kogoś polecą :-)

Ostatnia edycja:
Do góry