reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wydrussia, ale niespodzianka z tą zmianą płci;)))) dobrze, że chciałaś mieć córeczkę, ja bym chyba na zawał padła;)

Ja tak jak wydrussia bym się bardzo cieszyła. Niby fajnie że chłopak, ale się śmieję że nie będzie różowych sukienek i kwiatowych sweterków.
No i gratuluję córy!!!! A imię jest już dla niej??

reklama
Psocia ja to na początku szok przeżyłam :-) ale sie ciesze jak nie wiem :-)
Anecia zawsze marzyłam o córce no i mam :-) tak wybrane imię : LILIANNA :-) sam mąż wybierał :-)

wydrusia mój na wieczór jak mu powiedziałam siedział i do brzucha "ale Ty tam masz mieć cipkę rozumiesz" :-D:-D Lilka sliczne imię znam jedną malutką taką rozrabiara ale słodka :-D
Dopiero przyczłapałam ze sklepu babka mnie oszukać chciała przy kasie reszty mi nie wydała i zadowolona ale żeby to było tam 1zł huk niech se weźmie ale dałam jej 100zł a wydac mi miała 70zł i do mnie,że ja to chowałam do portfela więc wszystko wywaliłam jej i mówię widzi pani resztę ?? z Kurtki też ,mam wszystko wyjąć ?? :wściekła/y: wkurzyła mnie okropnie babsztyl jeden
sis :*:*:*::* Dawidek :*:*:*:*:*

Sis, no nie może się następne forumowe małżeństwo rozpaść;) wierciliśmy się, bo koniecznie chciałam spać cały czas na lewym boczku, a co się obudziłam, to leżałam na pleckach;)) A jak u Was?

sis wyjątkowo całą noc spałyśmy :-D dopiero siusiu poszłam jak Tomek wstawał do pracy :-D
Anetka ja jestem na osy pszczoły i szerszenie uczulona więc też panicznie się boję tego dziadostwa :tak: muszę nosić taki zastrzyk w razie W w torebce czy gdzieś żeby Go szybko wstrzyknąc

reklama
Anetka ja jestem na osy pszczoły i szerszenie uczulona więc też panicznie się boję tego dziadostwa :tak: muszę nosić taki zastrzyk w razie W w torebce czy gdzieś żeby Go szybko wstrzyknąc

To strasznie masz. Współczucia. Ja na szczęście nie jestem, ale właśnie irracjonalny strach mam. Mój się ze mnie śmieje jak zaczynam krzyczeć i uciekać i chować się za nim przed taką małą pszczołą.

Do góry