reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny ,ja mam watpliwosci ,u mnie dzis bardzo czesto twardnieje brzuch i niewiem czy to grozne ,mam no spe ,wczoraj bylam u gina i pytalam sie o to kazal brac no spe ,jejku a ja dalej i tak sie niepokoje

reklama
Teśka, jeśli to zwykła no-spa, to możesz wziąść 2 tabletki i odpocznij, najlepiej poleż.. często twardnienie jest z wysiłku lub stresu.. jeśli długo Ci się to utrzymuje, kilka razy w ciągu godziny, to proponuję wizytę na ip

Cześc kochane laseczki i bąbeleczki :*:*:*:* ja na chwilkę,bo weekend i mam wreszcie męża więc spędzamy czasu ile się da hihi nadrabiała będę w pn pewnie ze 40 stron :-D
Byliśmy na zakupkach niedawno skończyliśmy sprzątanko a zaraz za kapuśniak się biorę z młodej kapustki z kopereczkiem i marcheweczką i babkę maślaną będę piekła :-D mała moja dziś troszkę spokojniejsza więc mniej mnie pęcherz też boli i humorek mój inny bo tak się zawsze martwię,że za mcno może tam pcha nóżki i wyjdzie za wcześnie
Buziam Was wszystkie i życzę udanej soboty :*:*:*:*:*:* odpoczywajcie ile się da :-D;-)

Teska odpoczywaj kochana:tak:
tez przez dwa dni mnie takie skurcze meczyly az do samego uda ale okazalo sie to nic groznego po prostu zbyt pewnie sie poczulam i ogrodek kopalam, kwiatki przesadzalam a w domku posprzatalam kazdy kacik, szafy, szafki a nawet listwy przy podlodze czyscilam:rofl2:
orchidea wiec milego weekendu z mezusiem zycze (zazdroszcze)

Hej dziewczynki. :-) Niedawno wróciłam z OBI byłam kupić parapet, listwy przysufitowe i farbę, teraz tylko malowanko, mały montarzyk, czekam na mebleki i sypialnia gotowa :-)

Zmykam WAS poczytać troszkę mam nadzieję, że wszystko nadrobie bo mam taki katar że nosa nie mogę poradzić i coś mnie gardło drapie ehh :wściekła/y:

reklama
Do góry