reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

czesc Zabeczki!!
wiecie ci ja to chyba spie na zapas, tak jakby Rózia juz wiedziała, ze jak pojawi sie na swiecie, to nie da mamie pospac i teraz pozwala mi spac ile wlezie. oczy mi zgnija, spie po 12-13 godzin dziennie:)
konwalianka mam nadzieje, ze brzucho sie uspokoił:-)
corin Słonce jestem z Toba i mam nadzieje, ze brzuszek przestanie szalec:-) dobrze ze z tego pozaru nie urosła zadna tragedia.
psota Kochana kamien z serca! nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Twój Skarbus ma sie dobrze i pieknie sie rozwija!!:-)a bodziaki superowe!
reszcie mamusiek sle buzi w brzusi*
u nas znowu wieje, wczoraj przez to 100 razy prad nam wyłaczali, a dzis od rana madry sasiad tnie drewno pod oknem:wściekła/y:eh..

reklama
Witajcie brzuchatki Kochane!W czwartek byłam na badaniu echo serca maluszka,Pani doktor dokładnie obejrzała serce,starała się bo była z nią praktykantka na specjalizacji,okazało się,ze serduszko w pełni wykształcone i wszystko jest w jak najlepszym porządku,poprosiłam na koniec badania aby sprawdziła płeć dokładnie i potwierdziło się,że to chłopczyk.Jestem szczęśliwa,ze wszystko ok,ehh.W pracy sytuacja jakoś się wyjaśnia i uspokaja oby na dłużej.

Hej kobietki!

Ja dziś niewyspana, bo o 8 rano musiałam z autem do prania pojechac..dzis chociaz deszcz nie pada i nawet słońce co jakis czas wygląda..

silwia, wejdź sobie na jakąs stronke z suwaczkami i tam po kolei jest napisane co i jak trzeba robic.. w sumie to juz nie pamiętam dobrze, moze ktoraś z dziewczyn dokładniej ci podpowie:)

psotka, dobrze, że dzis humor lepszy, mały na pewno to odczuje!

maqnio, śpij ile wlezie, ja w sumie tez moge spać po 12 godzin dziennie..takie mam zapotrzebowanie hehe

Witajcie mamuśki kochane ja tam tez kocham spać zawsze byłam spiochem , jednak w nocy nie bardzo moge usnac za to nad ranem spie jak zabita nic mnie nie rusza
corin bidulko to miałas przezycia teraz sie juz nie stresuj , lez i odpoczywaj z pozytywnymi myslami
mimi35 super ze maluszek ma zdrowe serduszko dobra nowina
psotka kochana nie stresuj sie tak bardzo wszystko bedzie dobrze z maluszek jeszcze da ci popalic od lipca buziaczki dla szkraba i dla mamuski

Psota sliczne ubranka:-)
Nil tez sie ciesze ze juz jestem z wami;-)
Mimi ciesze sie ze wszystko ok:-)
Marzenka, Maqnio witam;*
A u nas wlasnie grad padal:-(teraz czekam na obiad bede miala mielone z buraczkami:-)a pozniej wstane tylko zeby nastawic pranie;-)

witam was brzuchatki
dawno mnie nie było ale podczytuje. jak pójdę na zwolnionko to będę aktywna bardziej teraz nie mam nawet jak i kiedy:no:cieszę sie za te mamy po udanych badaniach i trzymam mocno kciuki za leżące i życzę wytrwałości .
corin współczuje ci bardzo leż kochana i odpoczywaj
pozdrawiam

anulka buzi na dzien dobry:* jakie dzis samopoczucie? brzucho miekki?
mimi
super ze a Babelkiem wszystko dobrze i ze w pracy sie juz lepiej dzieje:)
marzenka, nil, dodi, madzia muah muah:* na dobry dzien:-)

reklama
Do góry