reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin no nie źle z tą teściową nie zazdroszę jak robi takie podchody, ale całe szczęście że nie musisz z nią zamieszkać;-)

Wisienka oszczędziaj się kochana i będzie wszystko dobrze, już jest bliżej niż dalej :tak: tulę

reklama
A ja sobie dziś leżę pranie tylko zrobiłam,poprasowałam obiadek miałam z wczoraj poszłam na małe zakupki i wskoczyłam pod ciepłą kołderkę a co ;-):-D
Corin noo to niezbyt dobrze kurcze takie "duże dziecko" teraz macie do pilnowania,ale jak mus to mus ;) dasz radę z mężem bedzie ok ;) :tak:
balkan tak mi się przypomniało jak kiedyś pisałaś o dowodzie osobistym i powiedziałam rodzicom i patrz też muszą wyrobić nowe także dziękuję bardzo,bo mój to nowy jak adres zameldowania zmieniałam więc jeszcze troszkę czasu ważny jest :*:*:*
Teśka buraczkowa mniammmm w ciązy mam straszne parcie na buraki i marchew :-D:-D
Pisałyście coś o żołądku mój jest chyba taki jaki był,bo jem tyle samo ale zgaga po wszystkim więc piecze non stop i pali :-D:-D:-D:-D
marzenka to superrrr jednak pomoc kogoś zawsze jest dobra;) każda rzecz cieszy,że kasa zaoszczędzona :*

dzięki balkan, ja na południu wawy, ale zawsze mogę sobie przecież urządzić wycieczkę na zakupy :-) też pewnie większość przez net będę zamawiać, ale wiele rzeczy chciałabym obejrzeć najpierw na żywo jak wózek, kołyskę, łóżeczko..
marzenka no widzisz ile już masz rzeczy dla córeczki, a tak się martwiłaś ...powoli, powoli się uzbiera ;-)

orchidea hej kochana:*odpoczywajcie z Michasia - zreszta co tu innego robic w taka pogode:)
corin wazne ze cały ten problem mozesz podzielic z mezem - zawsze łatwiej. trzymam kciuki:)
teska buraczkowa - pycha ja wogole zupki uwielbiam:)
marzenka mi tez dzis przywiezli łózeczko, jak małz wypakowywał to prawie piszczałam z radosci. frajda nie z tej ziemi:)

maqnio :*:*:*:*: aa o tamtym nie zapomniałam nie martw się ;) :tak: dotrze na czas ;):D jak się czujecie ?/ i chwal sie łóżeczkiem :D:D aaaaa i jak to zobaczyłam d razu pomyslałam o Różyczce hihi http://www.agugu.com.pl/pajacyk-bawelniany-rozyczka-mleczna-r62-p-15852.html
marzencia tez rób fotę hihi
Jeszcze się dziś dowiedziałam,że na 99% mój kuzyn wpadkę zaliczył (17lat) no ale jak to zwykle bywa poczta pantoflowa działa hihi

Ostatnia edycja:
Teśka, cieszę się, że u Was wszystko cudnie:)

Mailuj, ja już od 6 tygodnia wychodzę z opresji i wyjść nie mogę… kipska ze mnie mama. Nieważne. Wiem, że chciałaś dobrze, dzięki:*

Balkan, życzę Ci z całego serducha, żeby nic się nie działo tak, jak do tej pory.

Hej Orchidea, a'propos dowodu, to własnie odebrałam i wreszcie PITa będę mogła złozyć - a troszkę kasy do zwrotu mam - oby przed lipcem wpłynęło....

Marzenka, Ty to masz dobrze, śliczne łóżeczko i jeszcze Ci przywieźli.... ;)

Pippi, 'duże; rzeczy typu wózek czy łóżeczko (to akurat w Babicach kupiliśmy) też wolę na żywo oglądać, ale już jak niańkę kupowaliśmy, to kierowałam się opiniami użytkowników - tu raczej ważniejsza funkcjonalność niż wygląd.... :) zresztą podobnie przy foteliku, najważniejsze atesty i wyniki testów zderzeniowych - kwestia estetyki drugorzędna, choć też ważna.... a jak się wybierzesz na północną stronę Warszawy to zapraszam na kawkę (nawet mam bezkofeinową - kupiłam na początku ciąży i do tej pory nie otworzyłam - jakoś tak mnie do niej nie ciągnie - wolę dobre capuccino pełnokofeinowe od czasu do czasu.... :)

sis jak samopoczucie lepiej troszkę ?????? I nie smutaj wiesz przecież,że masz synka silnego i wytrzyma do lipca i zdrowiutki będzie !!! I nigdy nie pisz ani nie mów,że jesteś kiepska mama !!!!!!!!!!!! Kurde mać

reklama
Do góry