reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

pippi na południu Warszawy? A gdzie dokładnie jeśli można wiedzieć? Ja przez 4 lata na ursynowie mieszkałam, teraz przeprowadziłam się nieco dalej w stronę Piaseczna, do Nowej Iwicznej, także zapraszam na kawę:)

psocia nie myśl negatywnie, wyłącz takie myślenie.. same pozytywy a już napewno nie wmawiaj sobie, ze jesteś złą matką, jak możesz tak myśleć nawet.. głowa do góry!
orchidea, ja tez uwielbiam fiolet..nawet wózek taki chciałam, ale mój maż się nie zgadza :(
corin, dacie radę

reklama
Hej kuleczki! Wróciłam, jeszcze bylam u mamy na obiadku:):)

Malutka zdrowa, wszystko w porządku, ma juz 1110g i piękna buźkę (zapewne po mamumi haha;-))

serduszko 163u/min

Zaraz wkleje wam fotke, ale niewyraxna bo to zdjecie zdjęcia:)

hej dopiero co wrocilam zza kupow. Caly Auchan chyba wykupilam. Przyokazji pojechalismy obejrzec lózeczka.
Maqino tez mnie sie podoba takie, ale moj m woli takie ktore bedzie sluzylo jak najdluzej, w sensie ktore moze byc pozniej uzyte dla 4 - 5 latka po sciagnieciu oparsc z zeberek i powstanie lozeczko dla synka.
Psota bedziesz najspanialsza mama, bedzie wszytsko ok.

Pisalyscie o zoladku,zgaga , itp. u mnie jest tak ze jem to na co mam ochote i w bardzo duzych ilosciach. No niestety slodyczycze tez. potrafie zjesc calo tabliczke milki z orzechami lub ptasie mleczko. Nie wiem gdzie to mieszcze bo zaledwie waga wzrosla z 54,5 na 60 kg, troche mnie to martwi ze tak malo.

Tyle tego napisalyscie ze nie pamietam ktorej co chcialam odpisac. kupilam pomarancze i truskawki sa z Hispanii, wiec pomyslalam o dziewczynie ktora tam jest. sorki nie pamietam ktora, chyba Emcia.

Pozdrawiam wszystkie goraca i slonecznie

witajcie
ja dzis buszowalam po ciuchach, oczywiscie dla Asi i Maciusia pare rzeczy kupilam, mezowi koszule nowke dzinsowa a sobie 1 bluzke taka xxl, aha i dzinsowke sobie kupilam ale to juz na targu bo w ciuchu nie było odpowiedniej
nawet dorze sie czuje dzisiaj troche po miescie sie przeszlam z mezem pod raczke;-)
zdrówka dla wszystkich

silwia nie masz powodu do obaw, ja startowałam z 56,4kg a dzis mialam 61,5kg wiec tez jakos bardzo nie przytyłam:) a lekarz nie mówił, że coś jest nie tak więc nie ma co sie martwić:)
aa i wstaw prosze suwaczek, bedziemy wiedzialy w którym tyg jestes, bo tak to sie zapomina:)

em_ka no rozbawiłaś mnie tym rysunkiem... tak myślalam że własnie tam mam zołądek, no i widać nie myliłam sie, teraz jestem pewna, że tak właśnie jest! hahaha :-D;-)

gon1a no masz szczęście, u mnie dzis po mieście nie ma szans, wieje i pada, ze gdyby nie ten obciążnik z przodu to by mnie przewróciło haha
I uważajcie kochane, bo jak nas przewróci to bedziemy sie kulać jak takie okragłe zabaweczki (nie wiem jak to sie nazywa) te co sie tak bimbaja jak sie je postawi.. :-D

Ostatnia edycja:
dodi super, ze Malenka zdrowiutka!! oby tak do lipca!
iwonus dziekuje:)
silwia, kiknij sobie na allegro, widziałam tez sporo łóeczek, które pozniej mozna przekształcic na łózeczko dla wiekszego brzdaca:)

Ostatnia edycja:
maqnio, rzeczywiście na allegro sa takie łożeczka, ale nawet jak bym chciała to nie mogę sobie na takie pozwolic bo są za duże na nasze małe mieszkanko, no ale jak ktoś ma miejsce (pokoik) dla dzidzi to jak najbardziej:)

Zazdroszcze ci łóżeczka dla malutkiej.. ja tez kcem!!! a musze poczekać aż malż przyjedzie, wtedy pojedziemy obejrzeć (a i tak pewnie z allegro zamówię:) twoje jest sliczne

dodi no ja tez takiego, ktore mogłby słuzyc dzidzi na dłuzej nie moge miec, bo miejsca brak. ja to zamówiłam w ciemno, dzis przyszło i wyglada bardzo stabilnie, wiec mam nadzieje ze czas pokaz ze to był dobry zakup:) tylko trzeba było na nie 3 tygodnie czekac.

reklama
dodi o to nasze szkraby waza praktycznie tak samo, moj 1100:-)
maqnio super lozeczko, tez juz zaczne sie zrozgladac tzn na allegro;-)
srednio sie teraz czuje ciagle leze:-(

Do góry