reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

balkan no mi też brzuch urósł tylko o 1 cm od ostatniej wizyty i nadal mam miniaturowy jak na początek 7 msc te moje 92 cm to chyba niewiele.... podoba mi się twoja teoria że rośnie pewnie wzdłuż :-) w ogóle śmiesznie tyję, bo w 5 msc złapałam 3 kg, a teraz tylko 1.5, a wydaje mi się, że jem tyle samo - jednak ciąża to zagadkowy stan :-D

corin aaaaa dla mnie to są męki takie widoki.... niby gin mi powiedziała, że ze sprawdzonych sushi nic mi nie powinno być, ale .... jakoś tak dmucham na zimne i się powstrzymuję, a sama zrobić nie potrafię ani ja ani mąż :-( czekam na lipiec - podczas karmienia chyba już można, co?

reklama
Witajcie kochane dawno zglądalam, troszki nadrobilam Anulka fajnie że już jestes!!!!!!!!!!! odpoczywaj ile sie tylko da!!!!!
Ja dziś kupowalam wozek od 6,30 nie spalam a do pracy mialam na 12,50 ech.. ale sie udalo i zaoszczędzilam ok 250zl hehe teraz tylko czekam na przesylkę.... zbytnio nie chcialam tak wczesnie ale juz nie bedzie ich w promo w takiej cenie bo wyprz kolorów i wchodzą inne i i x landery idą w górę. Wiec jak któraś chce to niech się streszcza bo ponosi firma ceny. Ja biorę sie teraz za sprzątanko i ide do sklepu po chlebek. A wczoraj wkońcu caly prawie dzięn od 11 siedzialam z meżem nawet sex nocny byl. Dawno tyle czasu razem bylismy...... szok az fajnie się czuję. Cmokam Was wszystkie........

pippi, ze wzgledu na toxo? Ja też nie przechodziłam jeszcze, ale... wrzuciłam tam tym razem opieczone krewetki i łososia wedzonego na ciepło (ten surowy na zdjeciach to dla małża) wiec raczej wszystko powinno byc w porzadku :-)
A zrobienie tego to też żadna filozofia, jakbys chciala moge ci napisać na priv co i jak

Corin, albo malutki gdzieś uciska, albo macica się powieksza;) Niestety, nie mogę się teraz położyć, na 18 mam wizytę u endorynologa, ale później już tylko będę leniuchować;)

Pippi, ja się gina pytałam o sushi i powiedział, że nie można surowych ryb, a krewetki, gotowane rybki i warzywka można:)

Ostatnia edycja:
Jej Corin jade do Ciebie hahaha mój małż takich rzeczy nie lubi a dla mnie samej to nawet się nie opłaca robić ;) u mnie dziś spaghetti więc makaronowo hihi
sis napisz mi sms jak tylko wyjdziesz od endo.. ;) a to krocze hmm a może masz tak jak ja może mały się obrócił,że wciska Ci nóżki tak jak moja mała ja dziś szłam jak kaleka bo tak pchała nóżki,że myślałam,że się posikam :-D chyba kupi.e te wkładki urologiczne bo serio kiedyś mi po nogach poleci :-D:-D

corin, ja toxo przechodziłam, zresztą podobno od ryb zarazić się nie można, w przypadku ryb surowych w grę wchodzi listerioza i jakieś robale jeszcze.... (przepraszam że tak dosadnie:-)) tylko że ja właśnie lubię te surowe albo wędzone na zimno buuuuu
warzywka mnie nie zaspokoją ;-) ale przepis poporszę, jak możesz, to chętnie - ja jestem cienka w kuchni, ale może kiedyś się odważę i spróbuję zrobić?

zuzu super że dzień udany i wózek kupiony, no i nie ma to jak dobry sex z mężem :-D potwierdzam

a jeszcze chciałabym wrócić do bólów brzucha - ja generalnie nie mam, ale jak długo chodzę to czuję jak stopniowo się pojawia taki ból w okolicach podbrzusza i pachwin (jakbym tam kamień miała), potem dołącza się dół kręgosłupa - w momencie kiedy usiądę lub się położę mija w kilka sekund -
opisałam to dziś gin i jak któraś też tak ma to pocieszam, bo powiedziała, że to normalne i nie jest niebezpieczne - pod wpływem hormonu relaksyny rozciągają się więzadła, no i rozchodzą kości miednicy :baffled: do porodu super, ale mam nadzieję, że potem się "zejdą";-)

marzenka no patrz pewnie mi zapach doleciał z Twojej kuchni :-D i dlatego tak smaka na makaronik załapałam :-D a jak w ogóle si.e czujesz ?? może jak wreszcie pogoda się unormuje to się jakos spotkamy może by i Corin wpadła tutaj do nas fajnie tak we trzy jakbysmy sie spotkały :)

orchidea no mam nadzieje ze pora sie spotkać zwłaszcza ze tak blisko siebie mieszkamy , ja tam 13 bede w zorach na badaniu Echo serca
ja czuje sie juz dobrze antybiotyki juz zjadłam syropki wypiłam i choróbsko odgoniłam od siebie mam nadzieje na długo
Zycze wszystkim mamuskom zdrówka bo choroba jest bardzo dokuczliwa zwłaszcza w ciazy

reklama
No to się coś wymyśli i się spotkamy :-D a gdzie w Żorach będziesz robiła echo ??
Pippi nic się nie martw będzie ok ;) a miednicka da rade i się pewnie zejdzie ;) silne kobity z nas lipcówek :-D

Do góry