reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

oj Psocia, mam nadzieję, że z tymi badaniami nie jest aż tak źle.... dobrze, że już pojutrze masz wizytę....

ja dziś na obiad mam potrawkę z kurczaka - już mi brakuje pomysłów na codzienne obiady....

reklama
Orchidea,wydrusiu-czekamy na wieści-napewno będą dobre...

A co do glukozy-to zależy jaka przychodnia nie które dają swoją a w nie których trzeba samemu kupowac ALE PIELENGNIARKI SAME DORABIAJĄ Z WODĄ...

kONWALIANKA -JA NIE MAM TAKICH DOLEGLIWOŚCI WIĘC CI NIE POMOGE.

PSOCIA-ZOBACZYSZ CO POWIE LEKARZ-MAM NADZIEJE ŻE NIE BEDZIE TAK ŻLE JAK PISZESZ!!!!

MOJA MALUTKA WCZORAJ I DZISJAJ JAKOŚ MAŁO DAJE O SOBIE ZNAC(O WŁASNIE SIĘ OBUDZIŁA)MAM NADZIEJE ŻE JEST WSZYSTKO OK...W PONIEDZIAŁEK MAM WIZYTE JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAC

Ostatnia edycja:
zniknęłam na dwie godzinki tylko a już tyle stron... macie wenę dzisiaj dziewczyny:-)
poszłam ćwiczyc, ale sobie przypomniałam, że nie skońnczyłam oglądać filmu, który wczoraj zaczęłam, no i po ćwiczeniach...;-)

katerina u nas będzie chyba Emilia, bo to jest imię które jednogłośnie wybraliśmy wiele lat temu, ale chyba, bo czekamy aż się urodzi i wtedy zdecydujemy, czy na pewno do niej pasuje;-) ja też uważam, że drugie imię do niczego się przydaje, a tylko kłopot w różnych rubrykach urzędowych...sama mam dwa i czasami głupieję, jak mam się gdzieś formalnie podpisać

iwonuś mi zdecydowanie bardziej podoba się Sebastian

Iwonuś, a bo mam w moczu bakterie, erytrocyty świeże, leukocyty. We krwi mega dużo leukocytów i ten cholerny testosteron mi rośnie, zamiast spadać...

Przepraszam, że nie odnoszę się do żadnej z was, poprostu co tu wpadam to mam kilka stron do nadrobienia - a leń ze mnie wychodzi ostatnio ;-)
Przeczytam wszystko hurtem wieczorem, albo moze jutro rano ;-)

Powiem wam, że jestem zachciewna jak dziecko w tej ciaży...
Najpierw narobiłyscie mi smaka na młoda kapustę, polecialam teraz do sklepu i wróciłam jako szczęśliwa posiadaczka takowej :-D Jutro ja zrobię, juz się doczekac nie moge. Dzieciaki poprosiły mnie o coś słodkiego, wpadłam więc na dział ze slodkościami i wzrok zatrzymał mi się na kukułkach i raczkach. Nie moglam bez nich odejsć. Dostałam takiego smaka, jak mało kiedy. Już w samochodzie otwarlam i jedne i drugie i wziełam sobie po jednym. Matko, nie ma lepszych słodyczy :-D

Kurcze myślę teraz i ja o tej kapuście ,ale czy ona nie jest jeszcze "bardzo pędzona" ?? troszkę się boję żeby rozstroju żołądka nie dostać :baffled:

reklama
Do góry