reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
psotka, corin buziam Was za to jedzonko!!
psota babeczka wyglada cud miód i jakie super masz talerze!
psota babeczka wyglada cud miód i jakie super masz talerze!
danuska
Fanka BB :)
psotka, mmmmmm pychotka, śliczna ta babeczka, no i zgadzam się z Monią - talerze genialne :-)
sestina
ja po obiadku i odpoczynku z męzulem.
A propos młodej kapusty- delikatna była i nic mi nie było wczoraj po niej.Dzis mieliśmy jajka sadzone ( od mojej teściowej z podwórka) , ziemniaczki z koperkiem i zsiadłe mleko. Przerzuciłam się juz na wiosenno -letnie gotowanie....
A propos młodej kapusty- delikatna była i nic mi nie było wczoraj po niej.Dzis mieliśmy jajka sadzone ( od mojej teściowej z podwórka) , ziemniaczki z koperkiem i zsiadłe mleko. Przerzuciłam się juz na wiosenno -letnie gotowanie....
Corin
Mama Trójki :)
mimi, a co sie dzieje?
Mimi36
Nie wyrabiam w pracy,moja managerka robi mi takie problemy,np mam badanie w czwartek prosilam o wolne,nie dostałam,każe mi pracować np. w jeden dzień do 23.30 a potem przyjść na rano na 7.30.każda rozmowa z nią kończy sie jej krzykiem,U nas niełatwo jest dostać zwolnienie,trzeba pracowac praktycznie do końca ciąży
reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
dziewczynki dziękuję za wszystkie wypowiedzi na temat imienia adrian czy sebastian, i zauważyłam że bardziej podoba się Wam Sebastian, w takim razie wezmę to pod uwagę bo wcześniej nawet nie chciałam słuchać o tym imieniu.
psota też uważam abys narazie nie denerwowała się tymi wynikami, i poczekala na opinie lekarza. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :-)
psota też uważam abys narazie nie denerwowała się tymi wynikami, i poczekala na opinie lekarza. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :-)