reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja spagetti ubóstwiam, zwłaszcza sos a la ja;) musi byc raz w tygodniu. U nas na Mazowszu ponuro i deszczowo - nic tylko koc, cos ciepłego do picia i dobry film;)

reklama
jestem z lekka załamana..krocze cały czas mi pika, dzwoniłam do gina, od jutra przepisał mi kolejny lek - tym razem w czopkach, jak do srody nie pomoze - znowu do szpitala...szlag by to wszystko trafil:-(

psota, sestina dziekuje. ja czuje tak jakby mnie ktos rozrywał od srodka, jak leze to nie jestem w stanie podniesc nogi - tak boli. gin powiiedział, ze absolutnie nie powinno tak byc.

maqnio ja też tzrymam kciuki,żeby te nowe czopki ci pomogły,dość już szpitala.
Widzę,że niektóre już zaczęły szkołę rodzenia a czy któraś już miała spotkanie ze swoją Doulą??

Hej wszystkiem ciezarowkom:)

maqnio, teraz leż kochana i nie ruszaj sie na krok, może przejdzie samo..jestem dobrej myśli:)

Oczywiście zapomniałam co chciałam komu napisać..no trudno:)

Ja kupiłam dziś w carefurze pieluszki tetrowe białe 10szt za 18,99 więc całkiem dobra cena, no i takie jakie szukałam..bo wszystkie inne wydawały mi sie jakieś takie prześwitujące i byle jakie jak szmatki, a te naprawdę grube i fajne:) tylko były dwa rodzaje, te z napisem na opakowaniu byly byle jakie, a takie bez napisu są ok:) polecam
No i oczywiście dziś w mieście kupiłam też skarpetunie znowu, 4 pary..słodkie

To teraz mam już 10 białych tetrowych pieluch, 8 kolorowych tetrowych, no i 2 flanelowe kolorowe:) chyba starczy:):)

reklama
Witajcie słoneczka :-)

maqnio tulę Cię kochana, nie zadręczaj się tak, wierze że te czopki Ci pomogą i nie pójdziesz do szpitala...

Nie odzywałam się od soboty bo jestem pochłonięta projektowaniem sypialni :-)

... a odnośnie krocza to mnie też ciągnie i jakieś kurcze zapalenie się wdało, bo czuję takie pieczenie... kuźwa jak nie s****ka to urok :wściekła/y:

Do góry