reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
jestem z lekka załamana..krocze cały czas mi pika, dzwoniłam do gina, od jutra przepisał mi kolejny lek - tym razem w czopkach, jak do srody nie pomoze - znowu do szpitala...szlag by to wszystko trafil:-(
maqnio
Mamusia Różyczki
psota, sestina dziekuje. ja czuje tak jakby mnie ktos rozrywał od srodka, jak leze to nie jestem w stanie podniesc nogi - tak boli. gin powiiedział, ze absolutnie nie powinno tak byc.
danuska
Fanka BB :)
cześc kochane,
kurczę Maqnio tulę Cię i trzymam kciuki żeby przeszło &&&&&,
kurczę Maqnio tulę Cię i trzymam kciuki żeby przeszło &&&&&,
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
maqnio ja też tzrymam kciuki,żeby te nowe czopki ci pomogły,dość już szpitala.
Widzę,że niektóre już zaczęły szkołę rodzenia a czy któraś już miała spotkanie ze swoją Doulą??
Widzę,że niektóre już zaczęły szkołę rodzenia a czy któraś już miała spotkanie ze swoją Doulą??
dodi_misia
Fanka BB :)
Hej wszystkiem ciezarowkom
maqnio, teraz leż kochana i nie ruszaj sie na krok, może przejdzie samo..jestem dobrej myśli
Oczywiście zapomniałam co chciałam komu napisać..no trudno
Ja kupiłam dziś w carefurze pieluszki tetrowe białe 10szt za 18,99 więc całkiem dobra cena, no i takie jakie szukałam..bo wszystkie inne wydawały mi sie jakieś takie prześwitujące i byle jakie jak szmatki, a te naprawdę grube i fajne tylko były dwa rodzaje, te z napisem na opakowaniu byly byle jakie, a takie bez napisu są ok polecam
No i oczywiście dziś w mieście kupiłam też skarpetunie znowu, 4 pary..słodkie
To teraz mam już 10 białych tetrowych pieluch, 8 kolorowych tetrowych, no i 2 flanelowe kolorowe chyba starczy
maqnio, teraz leż kochana i nie ruszaj sie na krok, może przejdzie samo..jestem dobrej myśli
Oczywiście zapomniałam co chciałam komu napisać..no trudno
Ja kupiłam dziś w carefurze pieluszki tetrowe białe 10szt za 18,99 więc całkiem dobra cena, no i takie jakie szukałam..bo wszystkie inne wydawały mi sie jakieś takie prześwitujące i byle jakie jak szmatki, a te naprawdę grube i fajne tylko były dwa rodzaje, te z napisem na opakowaniu byly byle jakie, a takie bez napisu są ok polecam
No i oczywiście dziś w mieście kupiłam też skarpetunie znowu, 4 pary..słodkie
To teraz mam już 10 białych tetrowych pieluch, 8 kolorowych tetrowych, no i 2 flanelowe kolorowe chyba starczy
reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Witajcie słoneczka :-)
maqnio tulę Cię kochana, nie zadręczaj się tak, wierze że te czopki Ci pomogą i nie pójdziesz do szpitala...
Nie odzywałam się od soboty bo jestem pochłonięta projektowaniem sypialni :-)
... a odnośnie krocza to mnie też ciągnie i jakieś kurcze zapalenie się wdało, bo czuję takie pieczenie... kuźwa jak nie s****ka to urok
maqnio tulę Cię kochana, nie zadręczaj się tak, wierze że te czopki Ci pomogą i nie pójdziesz do szpitala...
Nie odzywałam się od soboty bo jestem pochłonięta projektowaniem sypialni :-)
... a odnośnie krocza to mnie też ciągnie i jakieś kurcze zapalenie się wdało, bo czuję takie pieczenie... kuźwa jak nie s****ka to urok