reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
no jak się położyłam po sniadaniu tak wstałam przed 13;)Poleciałam do sklepu po skrzydełka do młodej kapuścianki i teraz juz wszystko bulgocze w garze;) Szukałam dzis w markecie jakiejs przyprawy do zup a la kucharek czy vegeta- wszystkie mają E i glutaminian sodu poza jedną- Vegeta natur- opakowanie jasno beżowe.same suszone warzywa plus sól

O sestnko to sobie pospalas ,ale w naszym stanie potrzebujemy takich rzeczy jak odpoczynek i sen:)ja to w nocy niemoglam spac,niewim czemu:confused:wczoraj byla ladna pogoda wiec wiekszosc dnia spacerowalismy i odwiedzilismy tesciowa ,wrocilam zmeczona ale jednak niemoglam spac ,a jak zasnelam nad ranem to dziwny sen mialam,no ale taki urok ciazy.a dzisiaj fajny film idzie Apocalypto Mela Gibsona ,znajac zycie niedoczekam nawt polowy filmu i padne jak mucha:)

Witam! My dzis mamy pierwsze zajecia w szkole rodzenia - no ciekawa jestem jak to bedzie!
W srode odbieram wyniki krwi, cos czuje ze mam anemie bo ostatnio jestem cholernie slaba i czesto mi sie slabo robi...
ahhh
ale ogolnie jest ok! Staram sie troche ograniczac moje surfowanie po necie wiec mniej ostatnio zagladam....Ale jestem z Wami!!

Dziewczyny nie martwcie się na zapas przedwczesnym porodem-ja prze pierwszej CIĄŻY TEŻ SIĘ MARTWIŁAM A OKAZAŁO SIĘ ŻE URODZIŁAM TYDZIEŃ PO TERMINIE I JESZCZE MIAŁAM WYWOŁYWANY PORÓD KROPLÓWKĄ...

PIPI-JA TEŻ BYM Z MĘŻEM ZWARIOWAŁA JAK BYM PRZEBYWAŁA NON STOP TO CHYBA NORMALNE W KAŻDYM ZWIĄZKU

SESTINA-ALE MI NAROBIŁAŚ SMAKA...DAJ TROCHE

WŁAŚNIE CO Z BEETKĄ-NIE ODZYWA SIĘ!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
siedziałam trcohę na krześle i zaczął mnie kręgosłup na dole pobolewać:baffled:- przesiadłam się na piłkę i jak ręką odjął! dziewczyny na bolące kręgosłupy polecam gorąco te wielkie piły - i do siedzenia i do ćwiczeń, rewelacja! nie wiem czy to od tego, że od jakichś 3 msc tylko na tym siedzę i w pracy i w domu, ale nie mam z kręgosłupem żadnych problemów - w nocy śpię jak dziecko, bez żadnych poduszek czy specjalnego układania
Piłę polecam i ja! a jestem dodatkowo po operacji kregosłupa i naprawdę odciąża takie kiwanie i kulanie się na dużej piłce

spędziłam dziś większość dnia na wyborze wózka, myślę, że teraz jestem solidnie przygotowana - napiszę o moich wnioskach na odpowiednim wątku, żeby tutaj nie zaśmiecać :-)

reklama
Do góry