reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

psota urodziłam się w listopadzie, a maz w pazdzierniku wiec wybralismy datę dzien po jego urodzinach-akurat przypadała sobota:)
i jeszcze do rozstepowiej diety( choć zapewne kazda z nas i tak to wcina dla dobra swego i bejbi) Kolejnym mikroelementem służącym skórze jestcynk. Wprowadzając do diety kakao, fasolę, chleb z żytniej mąki, wołowinę, sery żółte, twaróg, czerwone mięso, mleko, sałatę, cytrusy zapewnimy organizmowi „dostawę” tego pierwiastka.

Ostatnia edycja:
reklama
a ja nie miałam nic słodkiego wiec jem ser biały z konfiturą malinową heheh ale juz mi na wieczor chodzą po głowie lody jogurtowe z lesnymi owocami:)

Psota, najwyraźniej znalazłam sobie jakieś wyspecjalizowane tubki..... :)

ja mam nieustającą ochcotę na owoce, ale zazwyczaj takie, jakich jeszcze nie ma....:( a mrożone, to nie to samo, więc ostatnio odkryłam sorbety, których wcześniej nie lubiłam.... :)

maqnio cholercia, tak mam i ja:) a jak juz w tv cos dojzę to mojemu bede wiercic dziurę w brzuchu az zrobi albo kupi heheh

Tak czy inaczej, wychodzi na to, że trzeba sie poprostu zdrowo, racjonalnie i różnowrodnie odżywiać..i wtedy nic nam nie będzie straszne! a płatki owsiane są w musli więc czasami sobie zajadam:)

ja wlaśnie zjadłam ogórkównę:) teraz mnie cos w jelitkach przekręca..

sestinka no dokładnie:) wystarczy ze cos zbystrze i bede małza tak długo meczyc az mi kupi:) ostatnio smigał 10 km do mc donalda po szejka (nie wiem jak to sie poprawnie pisze) waniliowego - mialam takie na niego parcie ze szok:)

reklama
oooo szejka też bym sobie wypiła...tez najbardziej lubie waniliowe.. niestety ( a może stety) u mnie w mieście nie ma mc'donalda więc nici z szejków i innych pyszności.. chociaż i tak wolę kfc (którego tez u nas nie ma) a najbliższe jakieś 30 km ode mnie..wiec kicha

Kupowała któraś piżamki z allegro, bo chcę sie rozejrzeć bo nie ma nic ciekawego u nas w sklepach.. tylko nie wiem jak rozmiarowki wypadają..

Do góry