reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin po co czekalaś? Jak Ty nie śpisz to i On nie powinien skoro się tak w snach zachowuje ;-)
Beetka Tak jak Maqnio wyjdziesz z tego szpitala zwycięsko. Trzymam kciuki @@@@@@@@@@@@@@@@@@@

reklama
Dzień dobry dziewczynki:) Mam nadzieję,że dziś będzie równie ciepły jak wczorajszy ale na razie leżę jeszcze w łóżeczku i czekam na reportaż na TVP1 o porodach:)

mailuj, zadzwoniłam do małża punkt 8.00. Opierniczyłam go, a on sie najpierw obśmiał jak norka, a potem stwierdził dokladnie to co ty :-D Powiedział że mialam dzwonic o 3.00

Spytał potem czy blondyna miała duże piersi przynajmniej, na co ja z nieudawaną satysfakcją odparłam że nie :-D

Śmialismy sie oboje z tego :-D

Ja także witam:)

beetka nic się nie martw, na pewno będzie dobrze i córeczka jeszcze wytrzyma w swoim domku, w końcu tam najlepiej:tak:
corin, sen faktycznie niezły;-)ja także bym opierniczyła mojego, że mi takie sny funduje..
A co do snów, to ja chyba miałam koszmar czytając Wasze, bo mnie się dzisiaj śniło, że straciłam swojego synka:-(więc od rana tylko siedzę i czekam, aż porządnie się rozbudzi, aby mi dać znać, że wszystko jest w porządku..Jak opowiedziałam mojemu, to stwierdził, że przewrażliwiona jestem i że za dużo myślę, ale jak tu nie myśleć, jak od wczoraj boli mnie brzuch (chyba żołądek), no i do tego całe dnie samej siedzieć, to też żadna przyjemność..

Miłego dnia kochane

Corin ten filmik co dalaś dziś rozpocząl dzien dobry tvn ;-) czad heheh
Ja zbieram się do pracki.... u mnie za oknem sloneczko świeci!!! mam nadzieję ze ladnie, ale czpaka na glowe po tym moim uchu.... wkncu odzyskalam sluch... śle cmoki i kopnaiczki od mego bąbla dla cioć z BB :rofl::rofl::rolleyes:

No proszę jestem szybsza od tvn-u :-D

Byłam teraz na kontroli z synem. Dostał kolejną dawke antybiotyku i lekarka kazala mu siedziec w domu kolejne 10 dni, wiec wywalilam gały :szok: Powiedzialam, że on przeciez już sie swietnie czuje, na co ona stwierdziła, że ma nie doleczone zatoki, bo... (uwaga) pokasłuje.
Ja sie nie znam może ale zatoki zawsze kojarzyły mi się z katarem i bólem głowy, a nie kaszlem. A jego juz energia roznosi.

Do tego zrobila mu przy okazji bilans 10latka i stwierdziła płaskostopie poprzeczne :szok: cokolwiek to jest, ale tu sie juz kłócić nie będę bo korekcyjna i tak mu się przyda (na skoliozę)

I trzecią rzecz jaką stwierdziła to szmery na sercu :szok: Dostałam skierowanie do Rept do kardiologa dzieciecego. Tylko zastanawiam się, czy te szmery mogą być spowodowane infekcja którą wlasnie przeszedł? Jakoś wczesniej zaden lekarz nic u niego nigdy nie wysłyszał.

Mam mętlik w głowie.

Witam!!!!!!!!!!!

Beetka-trzymaj się i bądz dobrej myśli!!!!!!!!!!A napewno będzie dobrze...

Corin-filmik super!!!!!Sen też miałaś niezły-biedny ten twój M.
Współczuje ci spowodu synka musisz iśc na te badania to będziesz wszystko wiedziała mam nadzieje że to wszystko śpowodu tej infekcij...

Conwalianka-ja też miałam wcześniej taki sen że poroniłam-to było straszne aż się zaraz obudziłam... Ja niestety wcześniej poroniłam 2-razy i może dlatego. Więc się nie martw na zapas...

U mnie naszczęście siary narazie nie widac a w pierwszej ciązy to nie pamiętam.Ale cyce mam takie wielkie że szok a to dopiero połowa ciązy...

reklama
Dzięki :-) Jestem po obchodzie, troszkę pocieszona. Wyniki krwi nieznacznie się poprawiły, w moczu nie mam żadnych bakterii i powoli będą odstawiać kroplówkę. Na bank niestety weekend w szpitalu i nie wiadomo kiedy wyjdę. Ale to i lepiej niech mnie tu trzymają aby z córcią było dobrze. Jesteśmy silne więc będzie dobrze.
Życzę Wam przyjemnego dzionka!

Do góry