morgenrood
Fanka BB :)
i tak trzymac Beatka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki :-) Jestem po obchodzie, troszkę pocieszona. Wyniki krwi nieznacznie się poprawiły, w moczu nie mam żadnych bakterii i powoli będą odstawiać kroplówkę. Na bank niestety weekend w szpitalu i nie wiadomo kiedy wyjdę. Ale to i lepiej niech mnie tu trzymają aby z córcią było dobrze. Jesteśmy silne więc będzie dobrze.
Życzę Wam przyjemnego dzionka!
Ja 75g glukozy rozpuszczalam w 200 ml wody - wyszdl maly sloiczek i czekalam 2 godz. Jak Ty czekasz godz, to pewnie pijesz 50g glukozy - wiec wyjdzie troszke mniej niż maly sloiczekWitajcie.Balkan ja mam w niedziele badania,mnie mówiły,ze trzeba spędzić godzinę w przychodni.Ile tego świństewka trzeba wypić?