reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
wydrussiu ;* :-) wrzucę foteczki ale jutro, muszę trochę się podszkolić bo jakoś mi to nie wychodzi
wisienko weź kąpiel kochana i się troszkę zrelaksuj wiem, że to łatwo się mówi ale nerwy nic tu nie pomogą a wręcz przeciwnie zaszkodzą. pewnych rzeczy się nie przeskoczy, twoja babcia napewno nie chciałaby abyś tak się denerwowała. Co Bóg da to będzie a będzie dobrze ;-)
dodi misia widzisz paracetamol zbił temperaturę, teraz będzie coraz lepiej... pij ciepłą herbatkę z miodkiem :-) zdrówka...
wisienko weź kąpiel kochana i się troszkę zrelaksuj wiem, że to łatwo się mówi ale nerwy nic tu nie pomogą a wręcz przeciwnie zaszkodzą. pewnych rzeczy się nie przeskoczy, twoja babcia napewno nie chciałaby abyś tak się denerwowała. Co Bóg da to będzie a będzie dobrze ;-)
dodi misia widzisz paracetamol zbił temperaturę, teraz będzie coraz lepiej... pij ciepłą herbatkę z miodkiem :-) zdrówka...
margerita126
Fanka BB :)
Dobry wieczór ...co prawda nie doczytałam was dobrze ale piszecie coś o spinaniu sie brzucha więc u mnie to normalka mam tak po kilka razy dziennie jak mnie ścisnie to az sie ruszyc nie moge tzn nie boli ale to taki niemiły ucisk sądze,że to nic złego to są własnie skurcze przepowiadające kazda z nas odczuwa je inaczej i z biegiem czasu będą coraz bardziej uciązliwe.
No i doczytałam Wisienko bardzo mi przykro ale trzeba być dobrej mysli.:*
No i doczytałam Wisienko bardzo mi przykro ale trzeba być dobrej mysli.:*
Ostatnia edycja:
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Psociu samopoczucie ok własnie jem kanapki zaraz ide sie kapac i asiu a Ty jak samopoczucie Kochana?
Anulka niestety nie wróci do nas tak szybko bo ordynator jej powiedział że może po niedzieli wyjdzie... ogólnie juz sie dobrze czuje
Anulka niestety nie wróci do nas tak szybko bo ordynator jej powiedział że może po niedzieli wyjdzie... ogólnie juz sie dobrze czuje
Wisieńka
Fanka BB :)
Bardzo miłe jestescie kochane i nie wiem co bym bez was zrobiła. Ide pod ten prysznic i potem jeszcze wpadnę.
wydrussia91
Psocia Rybeczko mój Miluś wariuje od kilku dni jak szalony
Anulcia bardzo dziękuje :**
Anulcia bardzo dziękuje :**
Ostatnia edycja:
reklama
wydrussia91
Psocia Kochana one teraz bardzo dużo śpią i pewnie dlatego ja to nie wiem kiedy mój śpi bo praktycznie cały dzień kopie są chwile spokoju ale to tylko kilka min