reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Kochanie jak nigdy Mały od rana wariuje czasem sie zastanawiam kiedy on śpi
Psocia Hej Rybcia :*** takie dziwne uczucie nie ?
Psocia Hej Rybcia :*** takie dziwne uczucie nie ?
Ostatnia edycja:
maqnio
Mamusia Różyczki
wydrusia to mamy podobnie, ja tez sie zastanawiam czy Rózia wogóle sypia, i co bedzie jak bedzie taka zywa juz na swiecie? nie da rady - nie nadążę za nią a wyobrazasz sobie jakby Miłus i Rózia - takie dwa sreberka dorwały sie na placu zabaw? latali by jak dwa ognie
psotka dziekuje:* wszystko dobrze gdyby nie ta pogoda za oknem, powinien byc teraz listopad, a jak pomysle ze to coraz ąłdniej bedzie to mam ochote nie odsłaniac okien. Dawidek kopie?
psotka dziekuje:* wszystko dobrze gdyby nie ta pogoda za oknem, powinien byc teraz listopad, a jak pomysle ze to coraz ąłdniej bedzie to mam ochote nie odsłaniac okien. Dawidek kopie?
mailuj
Fanka BB :)
Hanami witaj :-) Brakowała Ciebie. Tylko obiecaj, ze nie będziesz pisała o hiszpańskich owockach ;-)
Wydrussia niech się teraz wyszaleje. Będzie spal jak się urodzi
Beetka przepraszam ,ze odpowiedziałam Ci dopiero jak już było właściwie po sprawie. Mama miała ciężki dyżur i nie mogłam z nią pogadać wcześniej. Trzymam za Ciebie mocno kciuki z Krzysiem.
Balkan ja marzę o cofee heaven. Jak studiowałam w Wawie to ciągle tam kawkowałam. Teraz mi tego brakuje.
Wisienka zduszaj w zarodku ;-)
Psotka walcz z bakteriami, Orchidea Ty też oczywiście
Mój mąż wstał dzisiaj z epokowym odkryciem, że jestem w ciąży hi hi. Po czym stwierdził, że będzie miał syna, który będzie ciągle płakał.Bo chłopcy płaczą więcej niż dziewczynki. Po czym poszedł do pracy. Ja się wyspałam i wstałam niedawno. Teraz postanowłam sie przewietrzyć. Miłego dnia dla wszystkich :-)
Wydrussia niech się teraz wyszaleje. Będzie spal jak się urodzi
Beetka przepraszam ,ze odpowiedziałam Ci dopiero jak już było właściwie po sprawie. Mama miała ciężki dyżur i nie mogłam z nią pogadać wcześniej. Trzymam za Ciebie mocno kciuki z Krzysiem.
Balkan ja marzę o cofee heaven. Jak studiowałam w Wawie to ciągle tam kawkowałam. Teraz mi tego brakuje.
Wisienka zduszaj w zarodku ;-)
Psotka walcz z bakteriami, Orchidea Ty też oczywiście
Mój mąż wstał dzisiaj z epokowym odkryciem, że jestem w ciąży hi hi. Po czym stwierdził, że będzie miał syna, który będzie ciągle płakał.Bo chłopcy płaczą więcej niż dziewczynki. Po czym poszedł do pracy. Ja się wyspałam i wstałam niedawno. Teraz postanowłam sie przewietrzyć. Miłego dnia dla wszystkich :-)
sestina
Fanka BB :)
Hej kochane! Widzę niezłe nastroje- to super.
mailuj - odkrycie niemal archeologiczne zwłaszcza ze juz 6 miesięcy minełlo hehe
wydrussia- na krwawienia z nosa duzo witaminy C- wzmacnia naczynia krwionośne!
WSzystkie lipcóweczki które cos atakuje-zdrówka! Ja jakoś odpukać trzymam się od grudnia.
mailuj - odkrycie niemal archeologiczne zwłaszcza ze juz 6 miesięcy minełlo hehe
wydrussia- na krwawienia z nosa duzo witaminy C- wzmacnia naczynia krwionośne!
WSzystkie lipcóweczki które cos atakuje-zdrówka! Ja jakoś odpukać trzymam się od grudnia.
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Maqnio hi hi ostatnio o tym samym myślałam siedzą sobie razem w piaskownicy a my na ławeczce paplamy sobie
Mailuj Hej Kochana oby był grzeczny jak się urodzi bo zwariuje
Mailuj Hej Kochana oby był grzeczny jak się urodzi bo zwariuje
Dzieki wielkie za tam mile przywitanie po przerwie!!
Sie za Wami stesknilam! ale dobrze bylo odpoczac od Madrytu i tego zgielku!
Mailuj, obiecuje ze o owocach pisac nie bede
Maqnio, nadal lezysz bidulo? Najwazniejsze ze z Rozia wszystko dobrze!
Lece na spacerek!
Sie za Wami stesknilam! ale dobrze bylo odpoczac od Madrytu i tego zgielku!
Mailuj, obiecuje ze o owocach pisac nie bede
Maqnio, nadal lezysz bidulo? Najwazniejsze ze z Rozia wszystko dobrze!
Lece na spacerek!
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
wydrusia super by było, kurka no szkoda ze tak daleko do siebie mamy
hanami dzieki Kochana za pamiec:* leze leze i tu sie juz chyba nic nie zmieni, byle do 36 tygodnia, potem moge juz pochodzic - jak do tego czasu nie wywioza mnie do wariatkowa:-) no własnie i nie pisz o pysznych, hiszpanskich owockach:-)
hanami dzieki Kochana za pamiec:* leze leze i tu sie juz chyba nic nie zmieni, byle do 36 tygodnia, potem moge juz pochodzic - jak do tego czasu nie wywioza mnie do wariatkowa:-) no własnie i nie pisz o pysznych, hiszpanskich owockach:-)