reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Veronique1986niby masz rację, że lekarz powinien wiedzieć co mówi, ale lepiej dmuchać na zimne... Tym bardziej, że byłam u niego pierwszy raz, a komentarze o tych lekach na necie są różne.

reklama
dziewczyny wiem ze nie powinnam zasmiecac watku alu musze Wam pokazac co znalazłam na allegro:HIT!!ŚMIESZNE ŚPIOCHY, BIAŁE, DUŻY WYBÓR R.74 (1525922098) - Aukcje internetowe Allegro, jak dla mnie to wymiataja te z napiem : jak ja nie spie, to nikt nie spi, czadowe
odjazdowe ja jutro zakupie 2 kompleciki to bede miała dla siory rodzi w maju
a siostrzenica kazala kupic uniwersalne to bedzie dla jej dzieci, haha ma 19 lat i mature przed soba nawet nie wiedzialam ze mysli o dzieciach

Obudziłam age pół godziny temu. Gorączki jako takiej nie ma, ma stan podgorączkowy ale boli ja brzuch i strasznie jej niedobrze... Jestem już tym zmęczona. Mam dośc. Najgorsze ze do soboty jestem w domu sama :-( Nie wiem co się dzieje, jeszcze tak nie chorowali, to juz 4 tydzień.
wspolczuje moze nic sie nie wykluje oby tak było
o i dodi ma chora córcie
chrobska a kyszzzz, w kncu niech wiosna przyjdzie i odgoni te choróbska

Nawet nie wiem co pisać zeby nie marudzic. Chciałabym z wami pogadać, ale.

Dodi, trzymam kciuki żeby Misia nie miała szkarlatyny.

Moja Aga ma silny, zatokowy katar. Myślę że stad bole głowy. Ból brzucha już jej przeszedl. Jutro zacznę ją inhalować. Zastanawiam się czy jej nie zostawić w domu jutro. To niby tylko katar. Biję się z myślami.

Ja juz jestem zmęczona. Psychicznie. Marzy mi się żeby ktoś poskakal przy mnie. Marzy mi sie leżeć i dostać herbatę do łóżka. Nierealne.

Corin zostaw ją lepiej w domku po co ma się męczyć w szkole a Ty zwariować myślami co z nią.
Kochane ja uciekam do wyrka już bo padam już dzisiaj :):**Dobranoc :** Buzi w brzusio :**

Ostatnia edycja:
Corin ja bym ja zostawila i poobserwowała.. a tam jeden dzień bez szkoły to nic sie nie stanie:)

Oglądałam ją z każdej strony, narazie nie ma wysypki żadnej, ale może sie ona pojawić poźniej z tego co czytałam..wiec zobaczymy..

reklama
Do góry