Veronique1986niby masz rację, że lekarz powinien wiedzieć co mówi, ale lepiej dmuchać na zimne... Tym bardziej, że byłam u niego pierwszy raz, a komentarze o tych lekach na necie są różne.
reklama
Veronique1986
Fanka BB :)
kurcze sama nie wiem :/ moze naprawde mailuj sie zapyta mamci :/ nie wiem sama ... a czekaj a ja zapytam sie swojej ginekolozki
maqnio
Mamusia Różyczki
betka moze warto zaufac ginowi, na pewno nie chcial dzidziusiowi zaszkodzic, ja biore cordafen a to jeszcze gorsze swinstwo, no ale jak trzeba to trzeba, głowa do góry
gon1a
odjazdowe ja jutro zakupie 2 kompleciki to bede miała dla siory rodzi w majudziewczyny wiem ze nie powinnam zasmiecac watku alu musze Wam pokazac co znalazłam na allegro:HIT!!ŚMIESZNE ŚPIOCHY, BIAŁE, DUŻY WYBÓR R.74 (1525922098) - Aukcje internetowe Allegro, jak dla mnie to wymiataja te z napiem : jak ja nie spie, to nikt nie spi, czadowe
a siostrzenica kazala kupic uniwersalne to bedzie dla jej dzieci, haha ma 19 lat i mature przed soba nawet nie wiedzialam ze mysli o dzieciach
wspolczuje moze nic sie nie wykluje oby tak byłoObudziłam age pół godziny temu. Gorączki jako takiej nie ma, ma stan podgorączkowy ale boli ja brzuch i strasznie jej niedobrze... Jestem już tym zmęczona. Mam dośc. Najgorsze ze do soboty jestem w domu sama :-( Nie wiem co się dzieje, jeszcze tak nie chorowali, to juz 4 tydzień.
o i dodi ma chora córcie
chrobska a kyszzzz, w kncu niech wiosna przyjdzie i odgoni te choróbska
dodi_misia
Oj mówię wam, zawsze COŚ.. teraz jak malż wyjechał to ja zostanę sama z chorym dzieckiem..zawsze tak jest..co najgorsze to go omija..
gon1a
dziewczyny nawet na rutinoscorbinie pisze zeby nie podawac kobietom w ciazy a w szpitalu mi ja dawali
Corin
Mama Trójki :)
Nawet nie wiem co pisać zeby nie marudzic. Chciałabym z wami pogadać, ale.
Dodi, trzymam kciuki żeby Misia nie miała szkarlatyny.
Moja Aga ma silny, zatokowy katar. Myślę że stad bole głowy. Ból brzucha już jej przeszedl. Jutro zacznę ją inhalować. Zastanawiam się czy jej nie zostawić w domu jutro. To niby tylko katar. Biję się z myślami.
Ja juz jestem zmęczona. Psychicznie. Marzy mi się żeby ktoś poskakal przy mnie. Marzy mi sie leżeć i dostać herbatę do łóżka. Nierealne.
Dodi, trzymam kciuki żeby Misia nie miała szkarlatyny.
Moja Aga ma silny, zatokowy katar. Myślę że stad bole głowy. Ból brzucha już jej przeszedl. Jutro zacznę ją inhalować. Zastanawiam się czy jej nie zostawić w domu jutro. To niby tylko katar. Biję się z myślami.
Ja juz jestem zmęczona. Psychicznie. Marzy mi się żeby ktoś poskakal przy mnie. Marzy mi sie leżeć i dostać herbatę do łóżka. Nierealne.
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Corin zostaw ją lepiej w domku po co ma się męczyć w szkole a Ty zwariować myślami co z nią.
Kochane ja uciekam do wyrka już bo padam już dzisiaj :**Dobranoc :** Buzi w brzusio :**
Kochane ja uciekam do wyrka już bo padam już dzisiaj :**Dobranoc :** Buzi w brzusio :**
Ostatnia edycja:
dodi_misia
Corin ja bym ja zostawila i poobserwowała.. a tam jeden dzień bez szkoły to nic sie nie stanie
Oglądałam ją z każdej strony, narazie nie ma wysypki żadnej, ale może sie ona pojawić poźniej z tego co czytałam..wiec zobaczymy..
Oglądałam ją z każdej strony, narazie nie ma wysypki żadnej, ale może sie ona pojawić poźniej z tego co czytałam..wiec zobaczymy..
reklama
margerita126
Corin dobrym sposobem na zatoki jest nagrzany bawełniany woreczek wypełniony solą ...... ale ten sposob pewnie juz znasz . Moze to przyniesie jej ulgę.