reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Veronique spytałam Czarka . On z tych malo romantycznych ;-) Powiedział zimne piwko i prawdziwe jedzenie, a zrobię wszystko
Psotka widzisz ja też lubię prawdę historyczną tylko mam wrażenie że w prawdzie Grossa jest wiele danych nie opartych na badaniach tylko na szacunkach. Walcz o prawdę bo jak Kobieta się za to weźmie to od razu będzie porządniej :-) jestem fanką kobiet - naukowców.
Wydrussia ja kupiłam na 62 w komplecie a kaftanikiem ecrue

reklama
sis dopiero wlazłam, zaraz lece na gg:)
nika ja tam za bardzo romantyczna nie jestem, mojemu to wystarczy dobre zarełko, jakies % i dobry seks hihi:)i jest w niebowziety:-D
margeritka lece ogladac Twoj pojazd:-)
balkan oddychaj kochana, oddychaj:)
no prosze jak sie spioszki spodobały:-) naprawde wymiataja:-)

I chyba tak zrobie tylko z tym seksem tooo lipa bedzie bo ... hahaha w pewnej pozycji czyli na jezdzca ja sie boje ze openetracja bedzie zbyt gleboka :| jak leze na plecach to w ogoleee boo brzucha ... bokiem cos hehehehe dziwnie nie wychodzi bo probuje lapac za piersi too sutkow za bardzo mi ginekolog powiedziala nie mozna piescic ... to potem chce zlapac za brzuch a tam apartamentowiec a ... za biodro ktorego juz nie mam to hehehee smiechu warte ale kolacje juz szykuje !!! Piwko tez mam chyba mu nie zaszkodzi jak bierze antybiotyki

A ja byłam troszkę w mieście, ale nie za długo bo mała zaczęła marudzic ze ją boli glowa i taka zmarnowana wyglądała.. teraz leży w łóżku..z temperaturą 38,8! a zimna była, a nie gorąca jak wcześniej patrzałam.. biedulka.. no i koleżanka mi napisała, że jej dzieci maja szkarlatyne! a my tam byliśmy jakieś 4 dni temu na chwile.. teraz przeczytałam, że tyle właśnie wynosi okres wylegania choroby! no i jest tez że objawami mogą być bole głowy, brzucha, wymioty, gorączka.. a ona to wszystko ma! I że często jest to mylone z zapaleniem gardła lub anginą.. no chyba sie zastrzelę, oby to nie było to, bo inaczej jutro znowu do lekarza i antybiotyk przez jakies 10 dni...

Teraz boję się o maluszka w brzuchu..bo jak sie zaraże??? to co wtedy

nika ale sie usmiałam:-D dobra jestes z tym seksem:-) moze kolacyjka i piwko wystarczy:)
dodi kurcze, biedna Michasia tak sie meczy, oby to nie była jednak szkarlatyna, trzymam kciuki

dodi trzeba być dobrej myśli ze to cholerstwo w razie W Cię ominie moje dzieci ciągle chorują i przytachaja cos ze szkoły i jak na razie odpukac w niemalowane........ A gdybyś nawet coś załapała to na pewno sa jakies leki a poza tym dzidziulki juz mamy większe i silniejsze.Trzymaj sie i dbaj o siebie.

Właśnie doczytalam że Corin córka tez narzeka.. lepiej jutro do lekarza kochana jedz z nią bo tak jak mówisz objawy to też może być początek szkarlatyny.. moja mała tez narzeka na brzuch i chciało jej sie wymiotować ciągle..

Hej ciężarówki. Ja już po lekarzu, nie udało mi się dostać do mojego bo okazało się że ma urlop, musiałam szukać innego. Ten po zbadaniu powiedział że skurcze i bóle brzucha są spowodowane szybkim wzrostem dziecka i zbyt powolnym rozciąganiem się macicy. Generalnie nie kazał się tym martwić a skoro no spa mi nie pomaga to przepisał mi Fenoterol GSK i Isoptin 40 i kazał brać co 6 godz. po pół tabletki. Wszystko ładnie pięknie, wyszłam zadowolona i szczęśliwa że wszystko będzie dobrze do czasu jak przeczytałam ulotki tych leków... W pierwszym "Lek mogą zażywać pacjentki w ciąży jedynie, gdy korzyści dla matki przewyższają w opinii lekarza potencjalne zagrożenia dla płodu. Lek przenika do płodu i może powodować zaburzenia przemiany węglowodanowej oraz przyśpieszenie pracy serca płodu" oraz "Brak wystarczających danych dotyczących stosowania leku u kobiet w ciąży i dlatego lek można stosować w okresie ciąży tylko wtedy, gdy jest to bezwzględnie konieczne."
No i teraz jestem w kropce...
Mailuj mam prośbę, skoro Twoja mama jest lekarką to może zapytałabyś ją o te leki Fenoterol GSK i Isoptin 40 ??? Będę bardzo wdzęczna.

reklama
Szkarlatyna ?! Skad to dziadostwo sie wzielo ...
Maqnio mowie ja Tobie jak wielki hipcio jestem ani tak ani tak :/ hehehehe i w koncu sami zaczelismy sie ze mnie smiac ... :p bo Pawel nie nalezy do wielkich mezczyzn :p

Balkan to tak samo mialam jak Ginka mi przepisala Clrotimazol :| ale z drugiej strony toz to lekarz chyba wie co robi ? :|

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry