reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wpadłam przed nocką napisac szybciutko, ze nic nie kupilismy, tylko krzeslo dla Macka. Wszystko duzo droższe niż w necie((((. Chociaz śliczne. No ale jesli chodzi o wózek to chyba wybiorę taki z duuuzą gondolą a spacerówkę dokupie najwyżej kiedyś. I chcę wahacze. Slicznie się bujają na amortyzatorach te wózki wydają się takie sztywne. W ogóle te wózki klasyczne lepiej się prowadzą i bujają i sa z fajniejszych materiałów niż te new design . Mają też wszystko czego chcę pompowane, duże koła, regulowaną rączkę, unoszone plecki w gondoli, składaną, sztywną gondolkę, odczepiane kółka, duzy kosz na zakupy, cichą budkę, pasy. Nie mają skrętnych kół i aluminiowego stelaża ale jak sprawdzaliśmy to te aluminiowe były lżejsze srednio o 1 kg lżejsze. Foteliki są slicznie wymoszczone w srodku mięciutkim materiałkiem i oczywiście można je montowac na stelażu. Wróciłam z metlikiem w głowie.
Dobranoc:-)

Corin tez pomyślalam że skaza..ale to by nie wyszło tego więcej? no nie wiem może jutro sie wybiorę do lekarza z małą..
Zaraz uciekam spać bo jutro mam parę spraw do załatwienia z rana:)

Ja patrzałam dzis na allegro na pampersy.. Dwie paczki duże czyli razem 180 szt pampków od 3do6kg za 88zł plus gratis dwie paczki chusteczek nawilżanych... myślę, że to dobra cena..z przesyłką 100zł wychodzi, a u tego samego przedawcy można kupić też inne rzeczy dla maluszka np zestaw chusteczek..i za przesyłkę tylko raz sie płaci więc pewnie się skuszę..

Dzień dobry mamuśki i brzdące :*:*:* podoczytam co u Was.bo jakoś nie mam nastroju żeby siedzieć na necie ;-) mnie oczywiście mała obudziła wierci się niemiłosiernie :-D ale super,bo chociaż Ona mi humor poprawia i daje powera do chęci do życia :tak:
sis na gadu litanie poczytasz o kopniakach i panice :happy: i mam nadzieję,że troszkę się uspokoisz :*:* mi znów pomaga jak usiąde przy ławie i jem coś i małej chyba niewygodnie to strasznie szaleć zaczyna :tak:
maqnio mam nadzieję,że dobrze się czujesz kochana :*
marzenka daj znać co lekarz Ci powiedział :*
Corin no ja bym chyba nie odważyła się pieska strzyc bo by łysy został.Tutaj by miał za mało tam za dużo :happy: plus wielki za odwagę :D :*
balkan magnoliaaaaaaaaaa cudne są,a jeszcze jak już nie rkzewiki małe a drzewa wielkie
dodi ja tam nie kupuję takich rzeczy na necie bo w sklepie są paczki pampków już po 43zł w promocjach czasem po 46 więc 10zł różnicy już nie będę na necie brała i za przesyłkę płaciła :happy:
A ja w piątek idę na glukozkę ale stracha nie mam jakaś spokojna jestem a 5tego wizyta kolejna i znów ujrzymy Michalinkę :-D buziam Was wszystkie :*

Dzień dobry słoneczka :-)

Orchi,
musialam go obciąć bo już wyglądał jak sierota. Zimą wlaściwie go nie strzygę, bo jakoś nie mogę się przemóc do ubranek :baffled: Do specjalisty teraz nie bardzo mogę (musiałabym mlodego zostawic samego na kilka godzin, a to odpada) a pies juz wymagał natychmiastowego cięcia ;-) Odrosną mu ;-) Póki co fryz ma adekwatny do charakteru, czyli tak samo pokopany :-D

Mała kopała mnie wczoraj po szyjce. Matko jakie to było nieprzyjemne...

Ja mam krzywą do zrobienia między 24 a 28 tyg i chyba będę zwlekać do samego końca. Wizytę mam pod koniec kwietnia to pewnie krzywą zrobię koło 20 kwietnia dopiero. Jakos nie mam parcia na picie takiej ilości ulepku...

reklama
Słonko mi kazał też po 24 ale jak zrobię te 3 dni wcześniej to chyba nic złego hmm no ja tez mysle,że ta słodycz mi starczy do końca ciązy juz
A co do pieska poprostu podziwiam bo mówie no ja zaraz bym wymyślała ,że tutaj ma za mało tu za dużo i łysy by był :-)
Jej no właśnie moja poszła wyżej bo jak kopałą mnie po pęcherzu czy szyjce to myslałam ,że mi wyjśc chce kurcze ledwo chodziłam więc współczuję :*

Do góry