reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Maqnio dziś jedziemy do mamusi na obiadek :) mniam :) Wam także Rybeczki życzę miłej niedzieli :) a miałam Ci mówić:) zamówiłam już Milusiowi tą pościel i rożek :) czekamy aż wszystko przyjdzie :):D

reklama
witajcie mamuski
teraz na mnie pora dopadła mnie grypa , leze dzisiaj plackiem , jeszcze kaszel sie zaczoł , jutro rano ide do lekarza bo troche mam stracha
wziełam sobie laptopa od córek zeby zajrzec do was
zycze wszystkim udanej niedzieli

Marzenko współczuję,kuruj sie kuruj kochana i koniecznie idź do lekarza,wskaże Ci przynajmniej które leki możesz brać.

Hej moje kobitki:)
Ja już po obiadku, coś ostatnio mam malą pojemność żołądka chyba..bo zjem trochę i już czuje, że prawie pękam w szwach heh.. wczoraj byłam na urodzinkach i zdołałam zjeść tylko troszkę zapiekanki i warzywek i byłam pełna..a tyle było pysznych rzeczy:)

Musze poszperać po allegro bo dawno nie patrzałam tam:)

Doberek wszystkim mamuśkom :* :-D i szkrabom :*:* no i ja już też się najadłam,mężuś drzemka złapał więc na chwilkę weszłam :-D później jakiś spacerek i leżenie :-D pogoda super słońce świeci czuć wiosnę w powietrzu :-D
marzenka kuruj się kochana i masz rację nie wstawaj,żeby gorzej nie było :*:*
dodi ja mam znów apetyt dobry tylko od wczoraj straszna zgaga ... i to po wszystkim dosłownie,ale da się przeżyć :-D

Hej kochane mamusie!!!U mnie tez dzis slonecznie chociaz wcale tak cieplo nie jest jak sie spodziewalam bo bylismy tesciowa odwiedzic i male zakupki zrobic :-)no Marzenko kuruj sie sie w lozeczku sobie dzisiaj ,mnie to dzis z samego rana to mdlosci wziely i wymiotowalam ,niewiem czemu bo takie dolegliwosci to juz dawno minely ,bo mialam przez pierwsze 3 miesiace straszne mdlosci i wymioty a dzisiaj niewiem od czego,jakos zoladek doskwiera.ale juz teraz okej ,po obiadku dzisiaj u mnie bezmiesnie,nalesniki z serem:-ppozdrawiam cieplutenko,Orchideo ja to niewiem co to zgaga,bo niemam i tak licze ze juz niebende miala:)hej dodi,Maqnio,wydrusia i wszystkie tu obecne:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Moje drogie, mój lekarz mówi, że na tym etapie ciąży, żołądek się zmniejsza (hmm..chyba chodzi o to, żeby miejsce maluchowi zrobić:-)), radził jeść mniej a częściej.. co do zgagi, ja także zaczęłam ją odczuwać - na początek lekarz doradził domowe sposoby i u mnie działają - migdały i litrami piję wodę muszyniankę (nie wiem czemu akurat ta, ale tylko ona działa na zgagę - podobno:-D).

Ostatnio baaardzo doskwiera mi ból żeber:-(, do tego stopnia, że nie mogę funkcjonować.. na początku myślałam, że to z przejedzenia, ale teoria ta legła w gruzach, gdy naprawdę niewiele jadłam a ból pozostał. Tylko leżenie i do tego na wznak jakoś uśmierza ból - ma któraś z was taką dolegliwość? Raczej chyba nie ma co wiązać tego ze skurczami, jakie mam od 20 tygodnia. Jak sobie z tym radzić? Jeśli tak już zostanie do końca, to się wykończę..

Do góry