reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Maqnio, Corin, zrobiłam tak i nic... mam nadzieję, że on sobie po prostu śpi i nic złego się nie dzieje.

Maqnio, z tymi wodami, to mam podobnie... mi ostatnio na usg gin sprawdzał AFI i był ok, więc pewnie to nie wody, tylko taki urok ciąży;)

Ostatnia edycja:
psota moze sprobuj posiedziec tak dłuzej, jak sie Dawidkowi robi ciasno to zacznie sie rozpychac. A moze faktycznie sobie spi. Poki co sie nie martw, jakby trwalo to dłuzej to zawsze na ip mozesz podjechac. ale narazie Kochana - spokojnie synus na pewno zacznie fikac.
co do wód to mam nadzieje ze to tylko taki urok ciazy, ale i tak boje sie ze nie rozpoznam czy to wody czy zwykłe upławy. mi gin na ost. wizycie mowił ze ilosc wod jest ok, ale i tak nie byłabym soba gdybym nie panikowała.

Maqnio, no właśnie ostatnio też miałam podobnie, nie czułam ruchów Dawidka 30 godzin, pojechałam na ip, okazało się, że jest wszystko dobrze i pani doktor, która też była w ciąży, powiedziała mi, że regularne ruchy powinny być odczuwalne od 26 albo 27 tygodnia, wcześniej może być taka ,,cisza" w ruchach. Ale dla takiej panikary, jak ja, to i tak nie jest pocieszające...

psota co do panikowania o mozemy sobie reke podac:-) takze Kochana jeszcze masz chwilke czasu zeby czuc regularne ruchy. Glowa do góry, Mały na pewno zacznie fikac. Moze sie czorcik jeden z mamusia droczy;-)

Corin, no coś Ty, mam go tak 30 minut podduszać?! Ja go już dzisiaj zmotywowałam 5 kostkami i nic, chyba ma czas na leniuchowanie.

Maqnio, straszne jest to panikarstwo, ale co zrobić... Dobrze, że jedna panikara drugą zrozumie:*

Ostatnia edycja:
reklama
Ooo tak! ja usg też bym chciała:) To jak we 3 jesteśmy, to już faktycznie klub panikar możemy zakładać;)

Ostatnia edycja:
Do góry