reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie :-)

Dzięki mailuj i wzajemnie :-)

Słuchajcie, ale jestem niedouczona :-D Od kilku dni wyswietla mi się jakiś komunikat w aucie + do tego wykrzyknik. Wiec od kilku dni jezdzilam z sercem na ramieniu, że coś z autem się pierniczy. Chłopa w domu nie ma, dzieciak chory, wiec nie moge na pół dnia ugrzęznąć w serwisie. Dzis mnie tknęło, zeby poszukac w necie co oznacza ten komunikat, i co znalazłam? "Brak płynu do spryskiwaczy", hahahahahaha juz widzę minę serwisantów, gdybym podjechala na serwis...

reklama
Maqnio a jak Ty się czujesz?ja ostatnio nie mogę zasnąć,ciężko ułożyć się z brzuchem,albo mały tak kopie,ze hej:)

Cześć Dziewczyny!

Corin, faktycznie wyobrażam sobie minę panów z serwisu - dla mnie kontrolka płynu do spryskiwaczy jest jedną z bardziej kluczowych.... :) na szczęście mój samochód pisze, czego chce, więc nie musze się zastanawiać, co co oznacza..... :)

ale piękne słoneczko!!

Hej Kochane Moje:** u Anulki już wielka poprawa :) za 2-3 dni wraca do nas :) ale dziś pospałam :) wczoraj do 2 w nocy graliśmy w Eurobiznes hi hi hi :D mąż śniadanko do łóżeczka przyniósł:) muszę się przejść niedługo na malusie zakupki :) taka piękna pogoda że szkoda ją marnować :)
Maqnio Hej Siostrzyczko :***
Mimi Balkan Maiuj Hej Kochane :*:*
Corin Hej Kochana :** to żeś dała facetą robotę :D
I reszte Lipcóweczek witam serdecznie :**

Ostatnia edycja:
mimi dziekuje, mam lepsze i gorsze dni. fizycznie dopoki leze jest ok, wystarczy ze sie podniose to brzuchol robi sie twardy i boj krocza pojawia sie w minucie. Na szczescie dobrze sypiam. Moja mala tez czasem tak kopie ze hoho, ale to akurat dobrze.Niech kopia dzieciaczki ile wlazie. co do spania to moze sprobuj pokombinowac z poduszkami pod plecy, miedzy nogi, moze bedzie ci wygodniej, albo zafunduj sobie specjalna poduche do spania, ja taka mam i mega wygodnie mozna sie na niej ułozyc:-)
sisterek buziak na dzien dobry:* jak spaliscie?
całe szczescie ze u anulki lepiej, kamien z serca. tyle kciuków jednak pomogło:-)

Dzięki Maqnio muszę popróbować z tymi poduszkami:) co do tego,ze maluchy kopią to pewnie,ze dobrze,wiemy przynajmniej,ze są tam:)

Maqnio Kochanie dziś spałam rewelacyjnie jak nigdy :) tylko 1 pobudka na siu siu :) maluszek bombardował w nocy że nawet małż jak położył rękę to czuł kopniaczki :) ale mu się podobało :) to już 2 dzień z rzędu jak rozmawia z tatusiem :) a jak Nasza Różyczka Kochana ? :)

reklama
sister:* to super!! niech Mały kopie ile wlezie:-D Rózyczka chyba wogole nie sypia, bo czuje ja non stop. jak ona bedzie taka aktywna jak juz sie pojawi na swiecie to za nia nie nadaze:-)miłej niedzieli Słoneczka Moje:*

Do góry