reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam się południowo :-)
Dziś miałam ciężką noc, katar nie dawał mi zasnąć ale jakoś poszło. Do tego miałam taki zwariowany sen że szok.
Przyszła do mnie jakaś kobieta z wózkiem i pyta o mojego męża, mówie jej że go nie ma w tej chwili a ona na to że jej muszę dać 6 400 zł na utrzymanie dziecka. A Ja na to że chyba się przesłyszałam, bo nie wiem o co jej chodzi. Ona twierdziła że to dziecko mojego męza i ma jej dać na kolejny rok 6 400 w gotówce. Ja wpadłam w furię i wystawiłam wszystkie jego manatki z walizkami za drzwi a dokładnie za bramę. Naglę czuję że ktoś mnie przytula, patrzę kontem oka a to mój mąż a ja na to przez sen... masz szczęście że to był tylko sen... :-)

maqnio nie martw się na zapas będzie wszystko Ok, moja cioteczna siostra też miała podszycie, leżała całą ciąże a dzieciątko było zdrowe... także główka do góry...

wydrusiu to dobrze że z ząbiem już wszystko OK :-)

reklama
Witajcie mamuski

Maqnio ciesze sie ze juz jestes w domku z malutka Różyczką teraz juz bedzie napewno wszystko dobrze ,

Mało sie udzielałam ale was czytałam i jestem na bierzaco co sie dzieje ,
Miałam ostatnie dni kupe gosci jedni wchodzili inni wychodzili jak by sie worek wysypał masakra , potem musiałam lezeć bo brzuch mi sie stawiał , tak ze wieczorem podgladałam co u was ,

Gratuluje dziewczynom ze znaja płec swoich pociech oby tak do konca zostało , ze sa zdrowiutkie ,
Corin juz jestes szczesliwa ze masz swoje pociechy w domku , dzisiaj bedzie opowiadanie i pełno wrazen jak u dzieci

Witajcie dziewczyny!wrocilam z usg ,ale jestem troszke zawiedziona ,malenstwo zdrowe ale plci dokladnie lekrz niewypatrzyl,powiedzial ze to najprawdopodobniej dziewczynka ale niewie czy napewno bo niechcial maluszek dobrze sie ulozyc ,wiec narazie podtrzymuje nadzieje ze to dziewczynka tak jak myslalm ,za tydzien pojade prywatnie na 3 d to sie dowiem juz tak na 100 %,najwazniejsze ze zdrowe jest,w czasie badania bawilo sie sobie pepowinka:-)a i wedlug usg jestem juz w 23 tygodniu ,

Hej robaczki! Ja ostatnio mało sie udzielam, ale podczytuje regularnie!
Zapomniałam oczywiście co komu chcialam napisać, ale wszystkie Was pozdrawiam... aha gratuluje Nil synusia, super będzie parka!
Zaraz jedziemy z małżem na działke, bo w końcu zaczela sie budowa! Tzn właśnie koparka wykopała wielka dziurę heh
ś
My czujemy sie dobrze, mała kopie coraz mocniej, a ja coś ostatnio szybciutko się męczę..chcialam się zabrać za okna, bo juz mało przez nie widać , ale umylam tylko w kuchni i dalej mi sie nie chcialo... no trudno inne umyję poźniej:)

Buziaki dla wszystkich:-)

Oo to juz 25 tydzień...szybko leci, zobaczysz maqnio! jeszcze bedziesz czekała aż Różyczka zechce wyjśc:)

Super Teśka :-) Gratulacje
ja sie wybrałam z mloda na lumpki. Wydalam 7o zl,z czego 30 na Nikę, 40 na Krzysia. Ale mówię Wam mam juz wszystkiepotrzene ciuchy na 6 miesięcy. Nawet dwie pary jeansów na 0-3m , pewnie ubiore je zdwa razy,ale nie moglam sie oprzeć. Najbardziej cieszę się z 2 kombinezonów na 3-6 i 6-9. Jak ja wytrzymam żeby tam nie chodzić??? Najwyżej zacznę sprzedawać na allegro;-)

mailuj, ja juz chyba tez na pierwsze pół roczku mam...no a przynajmniej na pierwsze 3-4 miesiące:):) nic sie nie przejmuj, ja tez nie moge się powstrzymać przed kupowaniem...

Ja własnie zrobilam zapiekankę ziemniaczaną z szynką na obiadek..hmm pachnie ładnie ciekawe jak będzie smakować:)
U was też takie ładne słonko?

dziekuje dziewczynki z całego serduszka ze ciepłe słowa:):-)
wydrusiu jestes nieoceniona:* sciskam cie mocno:*
psota główka do góry:)buziam
iwonus ja cie..na poczatku jak czytałam to naprawde pomyslałam ze jakas baba do was przyszła:) dobrze ze to sen:) chyba mozesz konkurowac z corin co do niesamowitosci snów:)
teska najwazniejsze ze dzidzia zdrowa:)
marzenka dobre ze jestes, bo juz sie tu troszke zaczynałysmy martwic:)

reklama
Do góry