reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam w ten paskudny poranek!!

Nil, gratulacje zdrowego synka!

Corin, żeby można było mieć taką kieszonkę i podglądać, czy z maluchem wszystko w porządku..... ech....

a ja własnie oglądam na TVN Warszawa start A380 z Okęcia - byłam rok temy w fabryce Airbusa i widziałam jak się go buduje - kolos..... ale bym sobie gdzies poleciała - tylko, że boję się za granicę, że się nie dogadam na włoskiej, czy francuskiej IP w razie czego.....

reklama
Mailuj chyba musimy cierpliwie czekac moze w koncu im przejdzie:tak:a dzis duren pyta co mi jest, tak juz jest ja na wyklad a ze ten 3 godz to on na spotkanie z kolega z technikum na piwo, pytam chwiles sie a on nie, taka tajemnic z ciazy robi powiedzial kilku osobom. Ja juz ledwo siedze bo bym rozszarpala a on do mnie ze u mnie nie ma wyjscia wszyscy wiedza bo widac a u niego to nie bo jak zobacza:wściekła/y:i siedzi opowiada jak moje przyjaciolki sa fajne ze jedna sliczne oczy, druga wzor kobiety. A na koniec pyta czy taka dziewczyna ode mnie z roku wie ze z nim jestem bo to jego znajoma. Jak dziecko sie zachowuje wiec co sie dziwic...A jak juz sie wydre na niego on mowi ze przeciez nie jest zly bo przeciez sprzata, jesc mi robi no i ze sa naprawde zli ojcowie ktorzy nawet do dziecka sie nie przyznja...Nie ma to jak uwiadmomienie jak mam dobrze:shocked2:

Ostatnia edycja:
hej Słoneczka!!!

Nil super, ze dzidź zdrowy i gratuleje synusia!
corin jestes mistrzynia nie do przebicia jesli chodzi o sfere snów:) czekamy na wiesci jak sie rodzince wyjazd udał i czy dałas im chwile wytchnienia w sciskaniu i przytulaniu:-)
psota mam nadzieje ze Twoje samopoczucie bedzie coraz lepsze:*
anulka chyba mozemy podac sobie reke. ja od wczoraj siedze i wyje. na dzis dzien donoszenie ciazy wydaje mi sie jakas abstrakcja, wmawiam sobie ze przeciez niemozliwe jest zeby taki jeden szew był w stanie przytrzymac dzidzie..ehh...
poza tym do tej pory skupialam sie na tym zeby dzidzia była zdrowa iw zyciu bym nie przypuszczała ze moze pojawic sie taki problem. Jak sie dowiedziałam ze dzidzia zdrowa to byłam pewna ze nic wiecej nie moze sie wydarzyc...a jednak. wogóle mi do głowy nie przyszło ze moga wystapic jakies problemy natury fizjologicznej...okrutny los..
Myslałam, ze po stracie poprzedniej dzidzi worek złych wydarzen juz sie wyczerpał, ze juz chyba wiecej złego mnie nie spotka.
wybaczcie moj wisielczy nastrój...

Ostatnia edycja:
Maqnio ten szew powstrzymywal juz wiele dzidzi! więc i z grzeczną Różyczka sobie poradzi!
Anulka czyli masz w domu młokosa, który jest przestraszony rolą. Przechodziłąm to i nie ma chyba innej recepty niż czas niestety:-(

Obie dotrwacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co z Marzenką??? Ktoś wie?

Ostatnia edycja:
Anula, Maqnio, przestańcie się denerwować, bo nerwy tutaj kompletnie nic nie pomogą, a zaszkodzić tylko mogą. Obie jesteście pod opieką lekarza - najważniejsze, że wiecie co się dzieje, wiec można temu przeciwdziałać.... kiedyś się zabrałam za czytanie na BB forum wcześniaków - poczytajcie sobie historię dziewczyny, chyba w Holandii, która walczyła od 22 tyg.... i urodziła tydzień po terminie.... :)

Wszystko będzie dobrze, tylko słuchajcie zaleceń lekarza!!!

Anula, a Ty trzepnij tego swojego chłopa, może się opamięta troszkę - i tak mi się wydaje, że będziesz miała od razu dwójeczkę na wychowaniu - dziecko i Jego ojca.....

Mailuj, ostatnio znalazałam Marzenę na forum ogólnym, więc najwyraźniej u Niej wszystko OK - może ma słabsze dni do udzielania się na BB.....

Maqnio damy rade;* staram sie nie mylec inaczej;-)
Mailuj wlasnie o to chodzi jak dzieciak, no nic moze sie doczekam, moze przez to ze jest z mojego wieku...
Marzenki nie ma juz kilka dni...
Balakan dokladnie czasami widze ze 2 bede wychowywac, pocieszam sie tym ze posluszny jest bo inaczej bym oszalala...

Dzieki Mamuski!!!
mam nadzieje ze lepszy humor mi wroci. ja juz nic w necie nie czytam bo do konca zwariuje.
co do marzenki to chyba wszystko u niej dobrze, bo ja tez widziałam ja na forum głównym.

reklama
Balkan, zabierz mnie ze soba :-D Jakby co to pomoge ci sie dogadac ;-) Kurka, jak mnie już ciągnie do Francji... Moze za rok na wakacje, jak malutka bedzie miała roczek...

Maqnio, jak byłaś w szpitalu i dziewczyny pisały ze bedziesz miała zakładany szew, z ciekawości poszperałam po necie, bo nie wiedziałam "czym sie to je". Większość z dziewczyn pisało że nie dość ze donosiły ciąże, to po zdjeciu szwów dzidziuś nie bardzo kwapił się z wyjściem ;-) Więc, proszę odgoń zle myśli, bo gdyby ta metoda nie skutkowała, to lekarze by jej nie stosowali. Napewno wszystko będzie dobrze. Zobaczysz :-)

Anulka, aż nie wiem co napisać. Duzo cierpliwosci ci trzeba i powodzenia w ustawieniu swojego faceta na właściwy tor. Ja też ze swoim przechodziłam taki cielęcy etap, przeszło mu po drugim dziecku - ale pocieszenie, co?

Do góry