reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin nie no zawsze to jakies pocieszenie;-)tyle ze ja na 2 szybko sie nie zdecyduje, on o kolejnym slychac nie chce. Teraz tylko sie martwi ze po porodzie pojdzie w odstawke bo dziecko bedzie wazniejsze:tak:i ma racje:-D
Maqnio wlasnie po tym co napisala corin przypomnialo mi sie ze moja sasiadka od radzicow mowila ze miala problemy z szyjka a pozniej Kuba ni chcial wyjsc:-D

reklama
Corin u mnie przeszlo po pierwszym. Dlatego czasem jest teraz w szoku jaki mój małz staje sie odpowiedzialny za ciężarówkę. Tu aż do przesady bo dzis rano zamartwial czy aby Krzysiowi sex rodziców nie zaszkodzi. Dalam mu slowo, ze teraz spi i dopiero dał radę ;-)

Anulka to nie jestsprawa wieku. Mój małz jest 5 lat starszy ode mnie ;-)

Wlasnie tez tak myslalam mam kolezaki ktore maja mlodszych i sa powazni ale jakos musze sobie tlumaczyc;-)
Uciekam nastawie pranie, i zrobie salatke;-)

mailuj, mój jest 7 lat starszy odemnie wiec zgadzam sie z toba w zupelności :-) Śmiałam sie z niego ostatnio. Bo jak pierwszy raz w ciaży byłam to miał 30 lat i marudził mi ze taki stary jest, ze to juz za późno na pierwsze dziecko. Teraz ma 41 i twierdzi, ze dopiero teraz powinniśmy mieć pierwsze. Sam przyznał, że dopiero teraz czuje przyjemność z ojcostwa. Też zrobił się dla mnie aż nadopiekuńczy ;-)

Hej Kobietki :) z ząbkiem już ok :) dziś jestem sama bo mąż na służbie i bedzie dopiero jutro ok 9 :D ale odpoczne hi hi hi
Siostrzyczka a Ty tyle nie czytaj bo zwariujesz a każda z nas przechodzi wszystko inaczej :**

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)

U mnie dzisiaj piękna pogoda, byłam chwilunię na spacerku złapać pozytywnej energii:) Dawidek, dzięki Bogu, rano się ruszał, więc się nie denerwuję.

Corin, no sny masz boskie, ja też chcę taką kieszonkę;)

NiL, gratuluję zdrowego syneczka:)

Anulka, nawet nie wiem co Ci napisać o twoim facecie, ręce opadają… Oby szybko wydoroślał;) Trzymaj się Słonko:*

Maqnio, dziękuję:* już mi ciut lepiej, mam nadzieję, że te wody płodowe się unormują… Jestem pewna, że wytrzymasz z Różyczką, w końcu silne kobietki jesteście! Nic już się złego nie stanie:*

Wydrussia, dobrze, że ząbek odpuścił:)

Do góry