reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

jestem po wykladzie:-)
corin odpocznij, dzieciaczki wroca zmeczone to i zapomna o jedzeniu:tak:
psota jest w normie wiec glowa do gory, niedlugo wpytasz lekarza bo w necie nie ma sensu juz ja sie naczytalam o skracaniu szyjki az spac nie moglam:wściekła/y:
co do wiary ze jest sie w ciazy,to sama dlugo nie wierzylam bo wpadka u nas byla, test zrobilam po 2 tyg spoznionego okresu podswiadomie wiedzialam ale wpieralam sobie ze nie jestem, wylam przez kilka nocy ale teraz sie ciesze:-D

reklama
Mailuj, Danuska, będę silna:) Dziękuję kochane:*

Anulka, Ty się Słonko oszczędzaj, żebyśmy nie musiały się o Ciebie martwić:) Ja nigdy nie czytam na necie. Dobrze, że się cieszysz:)) Dla mnie moja ciąża jest najpiękniejszym, co mogło mi się przydarzyć:)))) I kocham swojego synka, tak bardzo, że aż nie umiem tego wyrazić:)

Ostatnia edycja:
Danuśka podpisuje się pod tym wszystkimi łapkami :-)

Heledorka dzięki piękne za korektę Listy Lipcówek. Na razie dziewczynki górą

Ja dzisiaj jestem tak miło padnięta po basenie. Nic minie nie boli ale jestem całościowa zmęczona ;-)

dzis kolezanka z gr pyta mnie o plec wiec mowie jej ze syn a ona ze to srednio jak chlopak i bedzie mial moj charakter, nie wiem o co jej chodzilo...moze o to ze duzo mowie albo nie pozwole sobie zeby ktos mna pomiatal. Wiecie jak mi glupio sie zrobilo gdy tak powiedziala, moje przyjaciolki zrobily oczy jak 5 zl:szok:
Psota oszczedzam sie jak moge,twarda sztuka ze mnie;-)damy rade bo do konca chce byc lipcowka a ze termin mam na 2 to musze sie trzymac:-D

Ostatnia edycja:
Anulka, czasem ktoś coś mowi nie mając nic zlego na myśli a niefortunnie dobierze slowa i wychodzi jak wychodzi :eek: Takze nie przejmuj sie ;-)

Moi ciagle w drodze. Zostalo im jakieś 100km jeszcze :-( Dobrze ze z nimi nie jechałam. Ta droga byłaby dla mnie jakąs straszną meczarnią...

Corin to jest osoba ktora czepia sie kazdego, mysli ze jest nie wiadomo kim,taka przemadrzala. A niech spada malpa ;-)dobrze ze nie pojechalas bo kurcze to meczarnia jak tyle wysiedziec w samochodzie, nie placy bola po godz siedzenia na zajeciach...
widze ze bedzie Milenka bardzo ladnie, to i Alicja najbardziej mi sie spodobalo:-)

Ostatnia edycja:
Anulka, no to musisz być twardzielką;) A ,,koleżanki" to czasami nie myślą, co mówią, więc się nie przejmuj:)

Corin, to dzielne te Twoje trzy serca, tyle kilosów, jej! Ale będzie radość, jak staną w drzwiach:))

reklama
Anulka, heheh:) Ja tam nie będę czytac opowieści z porodówki, bo jeszcze nie będę chciała urodzić ze strachu, albo mały nie będzie chciał wyjść;)

Do góry