reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Słonko no masz rację te badania to najgorsze są dla niektórych z nas :-( A jedz kurde,kiedy nam się będzie należało jak nie w ciąży :-D

Cześć Brzucholinki Kochane :-)
Z moich weekendowych planów pozostały nici. Wczoraj Czarek się rozchorował, załapał wirusa od Weroniki :wściekła/y: I od wczoraj nie może się zdecydować czy górą czy dołem. Jak już mu było lepiej dzisiaj to przestał brać leki bo myslałże jest już zdrowy. Zabic to za mało :-( a jak sie wkurzylam w końcu to mówi zbolałym, umierającym głosem Nie denedrwuj się bo Krzysiowi zaszkodzisz :-D I teraz też sie pyta co ja tam o nim pisze ;-) No nic miejmy nadzieję,że jutro mu sie poprawi bo w ramach zajęc ruchowych mama zabiera mnie jutro do lasu na spacer. Bo u nas pogoda śliczna. Teraz byłam z psem to chyba z 15 stopni jest. Oglądam Ranczo i się chichram. A tak ta pogoda mnie zmobilizowała, że posprzatałam kuchnię. Jestem Bohaterką :-) na całej linii...

Małgosia odktorego tygodnia chodzisz do szkoły rodzenia?

Ostatnia edycja:
Współczuje Iwonuś26 ja też idę w tym tygodniu na badania krwi, muszę zrobić glukozę a ta moja kochana ginekolog przepisała mi 75, myślałam że da mi 50 a tu dupa, podobno przy 75ml trzeba 3 razy pobierać krew, wiecie coś może na ten temat? Mi powiedziała pielęgniarka tylko tyle że mam zabrać ze sobą glukozę i mogę cytrynkę do niej sobie wcisnąć żeby nie zasłodzić się. Najgorsze jest to że będę siedziała w tej przychodni tyle czasu i nawet podobno wyjść nie mogę żeby przewietrzyć się.

fagiolino- naprawdę świetny miałaś pomysł z tymi spodniami. Powiedz mi tylko jak dokładnie to zrobiłaś. Odprułaś pasek a co z suwakiem? Wszyłaś ten materiał pod suwakiem? Czy wyżej? Jakbyś mogła jakieś zdjęcie z przodu dać żebym mniej więcej wiedziała jak za to się zabrać. Niestety nie mam zdolności krawieckich, ale zawsze warto spróbować, może uda się babcie namówić zeby na maszynie mi to jakoś ładnie przeszyła. :p

W zwiazku z tym, ze te jeansy byly dla mnie zbyt waskie i nie moglam sie dopiac w zamku rowniez - usunelam cala wstawke z zamkiem i w to miejsce wstawilam taki wiekszy "trojkat" innego jeansu:
DSCN0043.jpg

mailuj uuuu kochana no to współczuję :( miejmy nadzieję,że mu przejdzie kurde ,,serio cos musi jednak byc w powietrzu echhh :-( Teraz zauważyłam,że Krzyś będzie sliczne imię !!! Kurcze faktycznie musi być ciepła noc w łazience mam kaloryfer ledwo ciepły więc dupkii już prawie nie grzeją :szok:

reklama
Marzena197235 ale ci zazdroszczę czemu mój taki nie jest. Mamusia mu zawsze nadskakiwała i teraz ja mam problem. Jakoś nie umiem go dobrze wychować.

mailuj chodzę od 22 tygodnia, chciałam trochę później, ale jak zadzwoniłam zapisać się to babeczka namówiła mnie żebym już zaczęła. W mojej grupie są panie od 23 do 32 tyg. Ale naprawdę jest bardzo fajnie, śmieszna grupa nie ma żądnych gburów i świetnie się bawimy. Panowie oczywiście czasem się z nas śmieją na ćwiczeniach to położna zaraz każe i im z nami ćwiczyć to od razu im miny poważnieją. Bardzo jestem zadowolona z tych zajęć. :D Naprawdę polecam wam takie zajęcia!

Do góry