reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
No mnie też mała kopie już konkretnie brzucho skacze mi jak talalala :-D
A co do maqnio to nie ma akurat dziewczyn co maja z nia kontakt telefoniczny ... i same mało wiemy jak teraz się czuje

Marzena197235 Jestem już w 23 tygodniu. Wiem że trochę za dużo mam kilogramów, ale myślałam że i tak już będę czuła jakieś konkretny kopniaczki. Czekam na nie z niecierpliwością.

Dobranoc moje drogie mamuśki! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :) i dziś znów ja pierwsza- chyba cierpię na ciążowy zanik snu:) W nocy krótko a wiecozrem na filmie kazdym zasypiam.Ale grunt to czuć się wyspaną. Małż do pracy już pojechał a ja pierwszy dzień na zwolnieniu-czyli mam 4 miesiące na wicie gniazda i przygotowywanie się heeh do najważniejszej roli w zyciu:)
Co do ruchów- ja zaczełam 23 tydz a mała daje juz nieżle czadu. Wczoraj jak kimałam do tak kopnęłą w bok ze az się obudziłam. MOje silne 500 gram szczęścia:)Ale moze tez tak mocno ją czuję bo przed ciążą w miarę byłam- 59 kg. Teraz 67 czyli ok 7-8 na plusie. Brr ale to brzmi

reklama
Dzień dobry wszystkim mamuśkom i dzidziulkom :*:*:*:* :-D No i ja standard mam jak sama jestem na tygodniu to i spać nie mogę długo :eek: ale wyspana jestem,zaraz trzeba po świeże pieczywko iśc,bo głodek coraz większy hihi :-D
sestinka :*:* noo moja mała wczoraj wieczorem to chyba tańce sobie urządzała ,bo brzuch mi skakał i skakał aż mój wreszcie sie ucieszył,że niunia tak bryka.No to wreszcie będziesz w domku wypoczywała :tak: i bardzo dobrze kochana ;-)

Do góry