reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No mnie też mała kopie już konkretnie brzucho skacze mi jak talalala :-D
A co do maqnio to nie ma akurat dziewczyn co maja z nia kontakt telefoniczny ... i same mało wiemy jak teraz się czuje

Marzena197235 Jestem już w 23 tygodniu. Wiem że trochę za dużo mam kilogramów, ale myślałam że i tak już będę czuła jakieś konkretny kopniaczki. Czekam na nie z niecierpliwością.

Dobranoc moje drogie mamuśki! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :) i dziś znów ja pierwsza- chyba cierpię na ciążowy zanik snu:) W nocy krótko a wiecozrem na filmie kazdym zasypiam.Ale grunt to czuć się wyspaną. Małż do pracy już pojechał a ja pierwszy dzień na zwolnieniu-czyli mam 4 miesiące na wicie gniazda i przygotowywanie się heeh do najważniejszej roli w zyciu:)
Co do ruchów- ja zaczełam 23 tydz a mała daje juz nieżle czadu. Wczoraj jak kimałam do tak kopnęłą w bok ze az się obudziłam. MOje silne 500 gram szczęścia:)Ale moze tez tak mocno ją czuję bo przed ciążą w miarę byłam- 59 kg. Teraz 67 czyli ok 7-8 na plusie. Brr ale to brzmi

reklama
Dzień dobry wszystkim mamuśkom i dzidziulkom :*:*:*:* :-D No i ja standard mam jak sama jestem na tygodniu to i spać nie mogę długo :eek: ale wyspana jestem,zaraz trzeba po świeże pieczywko iśc,bo głodek coraz większy hihi :-D
sestinka :*:* noo moja mała wczoraj wieczorem to chyba tańce sobie urządzała ,bo brzuch mi skakał i skakał aż mój wreszcie sie ucieszył,że niunia tak bryka.No to wreszcie będziesz w domku wypoczywała :tak: i bardzo dobrze kochana ;-)

Do góry