reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anulka sad w rodzinie jest jakby co nad mężem w kolorze black moge pomyslec hi hi . Fajne ,ze trafiłam do Twojego snu.
Corin usiądz napij sie kawy masz tydzień odpoczynku. A porządek nie zając - niestety
Ja powoli wstaje i też zabieram się troszkę na sprzatanie. Nika poszła do babci robic gołąbki na obiad. Więc o 15 grubas na start :-) Dzisiaj moze uda mi sie pójśc na koncert Nalepy tzn różne zespoły beda wykonywały jego kawałki. A co będę cieżarówka imprezowa :-)

reklama
Dzień dobry ciężaróweczki i szkrabunie kochane:*:*:*:*:* no ja pospałam dziś,wstałam po 9tej :szok:..ale cyba dlatego,że mój ma dziś wolne :-D
żanetka no ja właśnie mam robić dopiero po 24tc ;) a co do obiadania się nie wiem no ja jem na co mam chęć i tak jak Anulka ze słodyczami nie bardzo bo mnie mdli,a od początku ciąży poszło mi na wadze dokładnie 1,4 kg,,,,
mailuj jakby to troszkę bliżej było na bank bym przyjechała :tak: oooo super na taki koncercik iść imprezuj imprezuj !!!
A co do snu sniło mi się,że byłam na jakimś weselu i miałam już malutkiego syna :szok: ale był w różowym rozku i każdy myślał,że to córcia później poszłam do przyjaciółki z brzuchem znów :szok: i miałam urodzić córkę a ona była w 4tc i miała taki dużżżżu brzuch i trojaczki mówiła,że ma :szok: a później usiadłyśmy przed tv i jadłyśmy łyżkami arbuza hahahaha

Witajcie kochane ja tez nie dawno wstałam i zabieram sie zaraz za pierogi ruskie mniam tak mam ochote na nie ze ho ho

Anulka sny masz ciekawe nie ma co hehe

Zanetka ja mam tak jak ty podobnie do połodnia jako tako jej a potem wcinam co mi popadnie pod rece , ja mam 8 kg do przodu jestem duzo tezsza od ciebie bo jak zaszłam w ciaze wazyłam 95 kg to ciekawe jak ja bede sie ruszac , chociaz mam sposób na to obzarstwo , duzo pic mineralnej z cytryna to pomaga

Dzień dobry:)

Wreszcie udało mi się pospać do 10! Powiem Wam, że wczoraj pierwszy raz od 2 miesięcy wyszłam z domu, pojechaliśmy samochodem na Stary Rynek, przeszliśmy dosłownie tylko 200 metrów do restauracji, posiedzieliśmy chyba z 2 godziny i jak wróciłam do domu, to byłam tak zmęczona, że szok! Nie wyobrażam sobie, jak miałabym urodzić dziecko leżąc następne 4 miesiące…

Gon1a, gratuluję zdrowego synka:)

Zuzu, ja robiłam trzypunktowe obciążenie glukozą 75 w Lux Medzie, trzeba siedzieć 2 h na tyłeczku, nie pozwalają wychodzić;)

Sis, ale miałaś sen, hehe:) A arbuz dobry był? ;)

Marzenko, ja też poproszę pierożka;)

hej dziewczyny, ja znowu cala noc przespalam, az sama w to nie wierze :-)
Chyba przez to ze nie wychodze z domu przez pogode dziwnie sie czuje. Tak jakby mnie bolala glowa ale nie boli, tak niewygodnie mi w ciele.. chyba dzisiaj sie przejde no i wyjdziemy do znajomych.

reklama
Marzena no ja po cytrynie mam mega zgagę :-(
teraz popijam maślankę
hmmm może jak zjem syty obiad to do kolacji wytrzymam, a i marzę aby tak po 18.00 nie jeść tylko, że coś mi nie wychodzi heh

Do góry