reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam wiosennie:-) u nas przepiękna pogoda wiec dziś piore,wietrze ,odkurzam i takie tam. Ogólnie zdałam sobie sprawe,że nie mam płaszcza ani butów na wiosne:baffled:a tu coraz cieplej i martwi mnie to w co ja sie zmieszcze:confused2:Chyba juz czas pobuszować po allegro:-pBuziam Was wszystkie .

reklama
sis :*:*:* i dla Dawidka :*:*:*:* nooo dobry był hahaha ale zaraz się obudziłam bo siusiu mi sie chciało :zawstydzona/y: i na zegarek patrzę,a tutaj 9.13 :szok: Kochana teraz powolutku wrócisz do formy malutki spacerek nawet 10minut zawsze pomoże rozciągać wszystko i Twoja kondycja też wróci ;);) cieszę sie,że kolacja się udała !!
emcia nooo to pieknie,że cała noc przespana !! I oby tak było częściej :tak:
margeritka no właśnie i u mnie dziś slicznie i zaraz się muszę wziąć za sprzątanie mężuś pomoże bo w domku dziś :-D

Ostatnia edycja:
Zaneta, a może właśnie powinnaś jeść 5-6, ale małych posiłków, wtedy zawsze cos jest w żołądku i nie czuć głodu. Ja tak robię i u mnie waga od początku ciąży +3kg.

Margerita, mam podobny problem, wiosenne buty mam tylko na wysokich obcasach, a wczoraj przymierzyłam moją ulubioną kurtkę i dopiąć to ja ją bym tylko mogła na wysokości szyi, hehe:)

Sis:**** i dla Michalinki:**** U mnie właśnie jest taka piękna pogoda, a że mieszkam przy lesie, to się chyba przejdę na takich 10 minutowy spacerek:)

Z tymi butami to u mnie no ok bo adiadski mam no ale na Święta nie założę adidasów więc cuś zakupić trzeba :-D płaszczyk kurcze mam nadzieję,że spokojnie jeszcze zmieszcze się do kwietnia narazie jest ok z każdą kurtką ale brzunio coraz większy sie robi :-D
Mmmmm las w sumie ja też nie mam daleko do lasu ale tam ponoc zboczeńce latają hahahaha

emka dzięki za pamięc hmmm no wczoraj niby popołudniu juz mu przeszlo a dzis przed 6 rano nastąpił nawrót ze tak powiem .... męczy się bidulek nadal ,ale juz tylko dołem idzie .

Hej kochane... ale dziś sobie pospalam (jak zwykle heh) i tylko raz o 6 rano siku poszłam:) co bardzo dziwne bo zawsze chodzę cześciej..
Mnie dziś sie snił małż..ale sen był pokręcony jakis, jak w jakimś filmie..

Wstałam uchachana, bo wieczorkim mój misiek wraca!!! tralala zaraz uciekam, bo idę do mamy żeby mi wlosy pofarbowała...a cooo, zrobie sie na bóstwo haha..
no i do lumpka mojego chciałam wstąpić:)

reklama
pierozki juz zjadłam nawet mi to szybkol i sprawnie poszło a ciasta miałam na pierogi z kilograma maki

Zanetka tez mam zgage po cytrynie ale im wiecej jej pije tym ta zgaga jest coraz miejsza , to moze bardziej owoce jedz na wiczór i marchewke chrup

Do góry