reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dzieńdoberek:) u nas na Mazowszu słonko przygrzewa a ja muszę się wziąć za przeszycie guzików w płaszczu wiosennym to moze jeszcze z miesiąc się dopnę:) Dziś z meżem mamy obiad u resciowej tzw. pampuchy drożdżowe-robi wysmienite;)

reklama
Drukarki, hahahaha, człowiek odpadnie na 2 godziny i potem 3 strony do nadrabiania ma :-D
Poszłam do sypialni w końcu porządek w szafie zrobić a łózko wołało "chodź spać, choooodź spaaaać" I poszlam. 2,5 błogiego snu :-D Teraz musze dojść do siebie. ;-)

mailuj, podeślij mi proszę ze 2 gołąbki. Matko jakbym zjadla...
Orchidea, teraz nie masz sie co bac zboczeńców, przecież teraz to juz tylko bezpieczny seks ;-)
margerita, dajesz synkowi nifuroksazyd?

Jaka piękna dzis pogoda. Zaraz wywlekę ciało swoje nad Wisełkę, podokarmiam łabędzie :-)

A małż mi z drogi dzwonił i pyta czy gdzieś przodem auta nie zaryłam. Mówię że raz delikatnie w krawężnik i że tylko plastik lekko pękł :baffled: Na co on mi ze owszem pękł ale nie lekko, bo aż osłona silnika poszla :eek: upsss.

Właśnie wróciłam ze spacerku z mężem, ale cudnie tak wyjść do lasu:) Dotleniłam wreszcie organizm swój i Dawidka;) Małemu się chyba podobało, bo fikał w brzuszku:)

Oj Corin co tam mała pokrywa ;-) Leć łap słońce :-)
Ja jestem mistrzem opierniczania dziś. Nie dośc, ze nic nie robię to jeszcze ochrzaniałam męża, który musiał pójśc do wrsztatu, że nigdy go nie ma w domu i że mnie nikt nie kocha. Już w połowie wywodu nie wierzyłam w to co mówię ale trzymałam się swojego focha dzielnie hi hi. Teraz żeby nie było, ze się lenię włączyłam zmywarę i pralkę. jakby co poprałałam i gary pozmywałam.
Buziaki dla Was wszystkich :-)

No a ja posprzątałam z moim mężem poszlismy na zakupy i spacerek ale cuś mnie zaczęły więzadełka ciągnąć i krócej połaziliśmy ... Teraz odpoczynek ... mąz kawkę ja mineralną hihi
Corin noo taaa fakt teraz bezpieczny sex hahaha ,no i dobrze,że pospałaś !!!Należało Ci się za te ostatnie dni ;-) i faktycznie pogoda superrr,pranie mam na balkoniku,pościel sie wietrzy WIOSNAAAAAAAAAAAA :-D
mailuj ale włączyłaś pralkę i zmywarkę to zawsze cuś zrobiłaś hihihi,jak to Cię nikt nie kocha !! a My to co ??? :-D
Anula no i dobrze odpoczywaj,musisz ;)
Ciekawe czy veronique była u maqnio i czy coś wiadomo kiedy wychodzi ... hmmm

cześć kobitki:) dawno mnie nie było, więc nadrabiam zaległości. Gratulacje dla wszystkich przyszłych mamuś, które potwierdziły płeć u swoich maleństw, przesyłam moc siły dla wszystkich mamuś zajętych schorowanymi pociechami. doczytałam że z maqunio już lepiej że szew założony i teraz czeka na wyjście - bardzo się ciesze z tego obrotu spraw.
muszę się pochwalić, że u mnie dziś bardzo pracowity dzień: sprzątanie, pranie, gotowanie, zakupy i teraz pedicure i manicure, ale z tym pierwszym to już nie przelewki, chciałam sobie dziś brzuch odpiąc i na chwilę na półke odłożyć :-) boże ta pogoda jest cuuudna:-)

reklama
Halooo... coś dziś mało naskrobalyscie..no tak weekend:):) i ta piękna pogoda:) aż sie chce żyć!
ja sobie właśnie leże na kanapce z herbatką i ciasto jem:) i zauważylam, że dziwaczka jestem..najpierw zjadłam środek, a wierz z polewą (samorobną) sobie na koniec zostawiam zawsze..hehe to najlepsze na koniec:):)

Widze na moim suwaczku, że dzidzia waży juz PRAWIE pół kg.. a ja już tydzień temu jak bylam na wizycie to ważyła 540g.. więc teraz pewnie coś koło 600-700 sądząc po moim apetycie haha

Do góry