reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2011

reklama
zuzu dasz rade ja wogole nie moge slodkiego bo od razu lece do lazienki:wściekła/y:pani ktora pobierala mi krew mowila ze jak sie nie uda za 2 razem to nic bo mieli kobiete ktora wypila za 3 razem ale w swoim kubku;-)udalo mi sie bo nie czekalam w kolejce tylko od razy weszlam, za 1 niestety naczekalam sie bardziej zglodnialam i po 10 min siedzialam w lazience...

Anula to że w rodzinie męża rodziło się dużo chłopców to wcale nie znaczy, że Ty też będziesz mieć samych synów.. a ty masz siostrę? i jak jest z twojej strony więcej chłopczyków czy dziewczynek

Dziewczynki ja już uciekam, życze wam wszystkim doberj nocki i kolorowych snów Buziczki w pysiaczki :-) DOBRANOC

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przecież to zależy od faceta wszystko a nie od nas :-D więc nasze rodziny mało mają z tym wspolnego Każda z nas przekazuje dziecku tylko X ponieważ tylko je mamy a za to mężczyzna ma X i Y więc od niego zależy co do gamety "pójdzie sobie" X czy Y jak X to córcia jak Y to chłopczyk :D

Anula to że w rodzinie męża rodziło się dużo chłopców to wcale nie znaczy, że Ty też będziesz mieć samych synów.. a ty masz siostrę? i jak jest z twojej strony więcej chłopczyków czy dziewczynek
u mnie w bliskiej rodzinie tez glownie chlopcy, mam wiecej braci:tak: w dalszej dziewczynki;-)
wiem ze to nie zalezy tylko od tego ale jak sledze jego rodzinie to kurcze ciezko o dziewczynke jak juz to rodzi to bliznietach, chlopiec i dziewczynka. Jakies fatum:-)

Ostatnia edycja:
Tak, to racja, trzeba po glukozie tylko siedzieć, no albo leżeć.. (ja spałam) ale babeczka pusciła mnie do domu tylko dlatego że byłam autem i mieszkałam na osiedlu obio...bo pieszo by mnie nie puscila..mówiła, że wtedy musiałabym siedzieć tam u niej w laboratorium.. więc bach do auta i po 2 min byłam juz w domku:) nie wyobrażam sobie siedzieć tam na krzesle przez 2 h:no:

Hej a wy mówiłyscie, że jest wiecej chłopców? na liście jak narazie jest 14 dziewczynek, 10 chłopców i 18 niespodzianek... no chyba że ktoś nie zaktualizował sobie jeszcze:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry