reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
zuzu dasz rade ja wogole nie moge slodkiego bo od razu lece do lazienki:wściekła/y:pani ktora pobierala mi krew mowila ze jak sie nie uda za 2 razem to nic bo mieli kobiete ktora wypila za 3 razem ale w swoim kubku;-)udalo mi sie bo nie czekalam w kolejce tylko od razy weszlam, za 1 niestety naczekalam sie bardziej zglodnialam i po 10 min siedzialam w lazience...

Anula to że w rodzinie męża rodziło się dużo chłopców to wcale nie znaczy, że Ty też będziesz mieć samych synów.. a ty masz siostrę? i jak jest z twojej strony więcej chłopczyków czy dziewczynek

Dziewczynki ja już uciekam, życze wam wszystkim doberj nocki i kolorowych snów Buziczki w pysiaczki :-) DOBRANOC

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przecież to zależy od faceta wszystko a nie od nas :-D więc nasze rodziny mało mają z tym wspolnego Każda z nas przekazuje dziecku tylko X ponieważ tylko je mamy a za to mężczyzna ma X i Y więc od niego zależy co do gamety "pójdzie sobie" X czy Y jak X to córcia jak Y to chłopczyk :D

Anula to że w rodzinie męża rodziło się dużo chłopców to wcale nie znaczy, że Ty też będziesz mieć samych synów.. a ty masz siostrę? i jak jest z twojej strony więcej chłopczyków czy dziewczynek
u mnie w bliskiej rodzinie tez glownie chlopcy, mam wiecej braci:tak: w dalszej dziewczynki;-)
wiem ze to nie zalezy tylko od tego ale jak sledze jego rodzinie to kurcze ciezko o dziewczynke jak juz to rodzi to bliznietach, chlopiec i dziewczynka. Jakies fatum:-)

Ostatnia edycja:
Tak, to racja, trzeba po glukozie tylko siedzieć, no albo leżeć.. (ja spałam) ale babeczka pusciła mnie do domu tylko dlatego że byłam autem i mieszkałam na osiedlu obio...bo pieszo by mnie nie puscila..mówiła, że wtedy musiałabym siedzieć tam u niej w laboratorium.. więc bach do auta i po 2 min byłam juz w domku:) nie wyobrażam sobie siedzieć tam na krzesle przez 2 h:no:

Hej a wy mówiłyscie, że jest wiecej chłopców? na liście jak narazie jest 14 dziewczynek, 10 chłopców i 18 niespodzianek... no chyba że ktoś nie zaktualizował sobie jeszcze:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry