reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
no i maz ze mna był stał dumny jak paw jak lekarz pokazywał mu syna, ciesze sie ze wszystko w porzadu:-D
wiecie co dostałam skierowanie zeby zrobic antygen bo lekarz stwierdzil ze moga byc jakies przeciwciała, tak jak ktoras z Was pisała, przy 1 ciazy było ok ale mogły sie potworzyc jakies anty... a mi sie zawsze wydaje ze z chłopcami to inaczej bo to jednak słaba płec jest, dziewczynki sa silniejsze i tak sobie mysle zeby tylko było ok ale chyba na to sa jakies zastrzyki czy cos takiego, a z mezem nie mamy konfliktu wiec moze nie bedzie zle
moja mama miala problemy z bratem az mial transfuzje robiona po porodzie ale to byo 40 lat temu wiec...
iwonus lekarz potwierdził płec adnie było widac sisiaczek dyndajacy miedzy nogami, zreszta jak wstawie zdjatko to zobaczycie same

aha i z uusg wychodzi 23 tc no i jeszcze mowil ze jest maly duzy no i ze ja tez duzo waze bo +9kg (troche duzo)

Ostatnia edycja:
Gona1 super ze bąbel taki duży już i zdrowy!!! supcio!!!!! no wlaśnie wiem ze 75 mam tez juz skierowanie od niego.... heh ale ostatnio mam z nim sny heheeh szok... mówie Wam kochane jaki on przystojny.... ale snów zdradzać nie bede heheh z meżęm się tylko teraz droczę. No to lipa z tym czekaniem po tej glukozie jak 75gram to bite 2 godz siedzenia ale obok jest fajny lumpek... i dostawa w ten dzien.... tak bym se skorzystala ech.. ale skoro tak mówicie... to bedę grzeczna. Co do dzieci no to dziewczynki widzą bo oficjalnie dzieciom nie mówilam... ale chlopcy niektórzy nawet nie widzą chyba do tej pory. Rodzice wiedzą wiec może w domku mówili. Moje dzieciaki są narazie kochane psoty ale takie dobre w sensie jak każde dzieci maja swoje wybryki, ale na tle klas to są ok.

gon1a gratuluje synka, witaj w klubie:-) co do wagi spokojnie ja stratowalam z 55kg teraz jest 65, przez ostatni miesiac przybylo 3,5 kg:szok:
zuzu
ja bylam na glukozie tej 75 pewnie tle nie czytalas bo kto by dal rade:-Dwiec tak bylam tydz temu ale zwymiotowalam, ponownie bylam w pon i sie udalo ale siedzialam 2 godz:tak:wynik mam 73

Ostatnia edycja:
Anulka a w luxmedzie robilas? i musilaś siedziec jak to jest opisz mi bede wdzięczna, Ja oprócz tego bede robic normalną krew i mocz

zuzu robilam w przychodni ale z tego co wiem w luxmedzie raczej tez tak jest. Idziesz na 1 pobranie wtedy tez biora na morfologie i mocz pozniej pijesz glukoze na wypicie masz 5 min a pozniej siedzenie 2 godz, z tego co wiem niektorzy pozwalaja wrocic do domu i polezec dodi tak miala z tego co pamietam, wiec jak cos wrocisz do mieszkania;-)wracasz pobieraja i wkoncu mozna zjesc:-D ja na czczo mialam 77 a po glukozie 73. Smak sredni ale moze pojdzie Ci lepiej niz mi:-)

reklama
Anula, gon1a jak ja chciałabym należeć do wasego kubu :tak::-) Gon1a masz pareczkę super ja też tak chce :tak:
ja kiedys marzylam o coreczce i tak sobie wmawialam ale teraz sie ciesze bo w rodzinie rodzi sie wiecej dziewczynek:-)licze ze kiedys uda sie z coreczka ale nie wiem u mojego w rodzinie nie rodza sie dziewczynki:tak:

Do góry