reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
cześć laski :-)
same dobre wiadomości widzę i oby tak dalej
Psocia, Aneta, gratuluję synków zdrowych. Psota super, że z Tobą też wszystko dobrze i możesz sobie na spacerki chodzić, zwłaszcza że wiosna tuż tuż...
Orchidea - a tobie Michalinki :-)

zobaczycie że ja będę ostatnia buuuu

Emka - wracając jeszcze do konfilktu - z tego co wiem, to jest wtedy kiedy ojciec dziecka ma Rh +, a mama nie ma czyli Rh-, bo jeśli dziecko odziedziczy ten czynnik po ojcu, to organizm matki traktuje jako coś obcego i wytwarza przeciwciała - ale w dzisiejszych czasach to nie problem, dostaje się zastrzyki i już
ale tobie to nie raczej nie grozi, ale oczywiście najlepeij się upewnić u lekarza

no właśnie ciekawe co u maqnio...

Mailuj i Margerita mojego syna o roznoszenie zarazy podejrzewaja ;-)

A co do przyzwyczajania, raczej nie... Jak mu ostatnio powiedziałam, ze jednak będę karmic przez pierwsze pół roku to szczerze do bolu stwierdził:
"i cale szczęście, bo juz się martwilem że będę musiał w nocy wstawać..." :-D Miło, że chociaż brał to pod uwage :-D

bo faceci tacy bezinferesowni sa ze zawsze doszukaja sie swoich interesow w cycach :-D moj juz oznajmil ze w ciagu tygodnia kiedy pracuje ja zajmuje sie w nocy, on bedzie sie opiekowal jak przyjdzie no i w weenedy :/ tak troche nie teges no ale dobra, rozumiem ze jak sie pracuje caly dzien to w nocy gdy ja karmie piersia nic by borak juz nie zrobil. Przystalam na to, ale jak sie okaze ze mi nie chce pomoc w ciagu dnia to bedzie haja :-D

cześć laski :-)
same dobre wiadomości widzę i oby tak dalej
Psocia, Aneta, gratuluję synków zdrowych. Psota super, że z Tobą też wszystko dobrze i możesz sobie na spacerki chodzić, zwłaszcza że wiosna tuż tuż...
Orchidea - a tobie Michalinki :-)

zobaczycie że ja będę ostatnia buuuu

Emka - wracając jeszcze do konfilktu - z tego co wiem, to jest wtedy kiedy ojciec dziecka ma Rh +, a mama nie ma czyli Rh-, bo jeśli dziecko odziedziczy ten czynnik po ojcu, to organizm matki traktuje jako coś obcego i wytwarza przeciwciała - ale w dzisiejszych czasach to nie problem, dostaje się zastrzyki i już
ale tobie to nie raczej nie grozi, ale oczywiście najlepeij się upewnić u lekarza

no właśnie ciekawe co u maqnio...

dzieki Pippi juz mi ktoras to lasnie wytlumaczyla i rzeczywiscie nie mam sie czego obawiac. Poza tym gdybym miala konflikt na pewno by mnie o tym powiadomili bo to byly jedne z pierwszych badan jakie tu robia.

a ja po wczorajszej nieprzespanej nocy padlam jak kloda i spalam z pelnym pecherzem, nawet sie nie obudzilam ani na sekunde do samej 10 rano :-D tak to mi sie podoba ^^

Hej babeczki;-)

Wpadlam pogratulowac psotce synka i orchi corenki, choc bylam przekonana, ze bedzie synus:-D Anetka, gratluluje synusia - bardzo ladne imie wybralas - ja tez meza musialm przekonywac, a tesciowa, to sie chyba nawet obrazila.:-D

U nas wczoraj byl 'wielki' dzien - po dwoch latach spalismy sami w sypialni, a maly w swoim osobistym pokoju.:-) Skutek taki, ze mlody buszowal do 22.30 i wstal przed 7:baffled: Ja sie oczywiscie budzilam w nocy 20 razy, zeby zobaczyc, czy u Niego wszystko w porzadku, no i teraz padam na ryjek, spaaaaaac!;-)Wygladam jak Zombie, dobrze, ze dzisiejszy babski wieczor odwolany...:baffled:

Zimno jak nie wiem co, ale chociaz dobrze, ze swieci to zludne slonko, wiec za chwile ruszamy na jakis spacer, botrzeba kupic woreczki na pieluszki...

Trzymajcie sie Slonka, pozdrawiam ziewajaco!;-)

hej brzucholinki. ale z was ranne ptaszki.
nie uwierzycia,ale ja dopiero wstałam. Mam jakis zaburzony rytm bo albo wstaje o 10 rano albo wrecz przeciwnie budze sie o 2 w nocy i łaze po domu....
Orchideo, sprawdziło sie co co wczoraj mowiłam, jest dziewczynka- moje gratulacje. Nie martw się tym tetnem, bo na nic się to nie zda, ze bedziesz się zamartwiac.
Michalina, piękne imię, zawsze kojarzy mi się z filmem, tylko mnie kochaj. oglądałam go z 50 razy i mogę oglądac nadal....Taka słodka ta blpondyneczka
Co się dzieje maqunio, że będziw miec szew zakladany? bo ja tak wpadam na chwilę, i cedzę część info
Ja byłam wczoraj u moich siostrzenic, bo siostra w pracy i chciała zebym trochę tesciową odciążyła. I wiecie co się stało? ta starsza- 7 lat zaraz skonczy przewróciła na siebie szafkę w przedpokoju, taką wysoką!! całe sczescie nic wielkiego sie nie stało. dostała trochę w głowę ale nie rozcięla dzięki Bogu. Dzieci są nieprzewidywalne, serio.

reklama
emkamek u nas lozeczko tez bedzie w naszym pokoju i pewnie dlugo go nie rusze znajac siebie, bo bede to przezywac tak jak ty. Jednak przyzwyczajenie jest zbyt duze zeby sie odzwyczaic z dnia na dzien.

Do góry