reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Aneta_85 co do łóżeczek ta ja naprawdę polecam te turystyczne teraz są tak funkcjonalne,ze dla noworodków nakładke posiadają, lampkę, muzyczkę, przewijak i na allegro używane naprawdę można taniej kupić. a jak będzie starsze jak znalazł na wyjazdy:)

A po co mi turystyczne? Z moim wyjazdów dalekich nie planuje, bo odkąd z nim jestem to raz byliśmy nad morzem na 3h... a raptem mamy do morza 150-200 km.
Ja potrzebuje trwalsze łóżeczko, od razu łączone z tapczanikiem. Żeby jak dorośnie miało swoje łóżeczko, bez kupowania nowego.

reklama
Właśnie siostra dzwoniła chrześnica moja wymiotuje od rana :-( jakiś wirus musi kurde być
No ja kupuje standardowe łóżeczko...

psota ja z moim też na okrągło gadam chociaż jeszcze bezosobowo. I muzykę puszczam relaksującą specjalnie dla maluszka kupioną:) Niech sie przyzwyczaja zobaczymy czy po urodzeniu sie sprawdzi.

Sis, nie strasz, bo do mnie codziennie przychodzi mój mały braciszek, mam nadzieję, że nic z zerówki nie przytarga;)

Malinkaizi, ja już mówię po imieniu, ale od początku zwracałam się do brzucha, jak do chłopca, miałam przeczucie, że będzie synek i się sprawdziło:)

ja już mówię po imieniu, ale od początku zwracałam się do brzucha, jak do chłopca, miałam przeczucie, że będzie synek i się sprawdziło:)

Ja od kilku tygodni też w myślach myślałam o nim jako o chłopaku. Czasem po imieniu się zwracałam, więc nie byłam zdziwiona za bardzo na USG. Tylko teraz boje muszę toczyć z moim o to żeby został Filip. Mu się to imię niespecjalnie podoba.

psotko moja intuicja mnie nie zwiodła przy dwóch pierwszych ciążach ale teraz chyba się jednak myliłam myśląć ,że będę miała Olivera. Zresztą okaże się w poniedziałek. Nicola też fajnie:-)

Sis ja nie straszę kochana,ale wczoraj wróciła z przedszkolo_zerówki nie wiem jak to napisać :-D i dzis od rana kibelek...
Anetka no u nas jakoś łatwo poszło z imionami chociaż mojego wzięłam sposobem,ale jest Michalina hihi on wybrał dla syna no ale córa jest hihi więc z Wojtusiem poczeka sobie :-D
Malinkaizi pewnie,że i 3ecia jak będzie córa to będzie kochana ;) no ja się śmieję,że to przecież nie nasza wina a fecetów ,jakby dali y to by były chłopaki hahah a jak x to córy my tam czyste jesteśmy bo same x mamy hahaha

Ostatnia edycja:
Hej hej hej:baffled: coś zle sie czuje juz 3 dzień albo wina niskiego ciśnienia albo cos mnie bierze.
Psota Gratuluję Dawidka;-)
Orchidea a co do wirusa no to panuje jakies cholerstwo nic sie nie poradzi moj syn juz 3 raz od grudnia jelitówke ma. :nerd:

reklama
Nie leze bo nie mam czasu ale przysiaduje co jakis czas.....buuu....donosze synowi picie,lekarstwa i zmniem podkłady pod tyłkiem bo wiecznie popuszcza:baffled:bidulek nie kontroluje samo wylatuje aaaaaaaaaaa. :nerd:

Do góry