reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Malinkaizi, witaj! dziękuję:)

Corin, no to super;)

Sis, ja też późno zaczęłam, nie jesteś sama;)

Mój synuś zaczyna fikołki robić;)

Ostatnia edycja:
Orchidea, dla mnie jest to niewyobrażalne... Ale niestety biorę i taką ewentualnosc pod uwagę... :-( Duzo rozmawiam z mlodymi o tym i zamierzam wciagnąć młodych jak tylko się da w opiekę nad maluchem, żeby posmakowali obowiazków... moze im się na jakis czas odechce swoich ;-)

Corin bardzo fajnie,że rozmawiasz z dziećmi ,bo rodzice niektórzy nie wiedzą jak albo poprostu nie chcą bo tak im wygodnie.W sumie racja,że teraz jak dorastają zobaczą co to znaczy niemowlę..
psocia sis i dobrze,że później zaczełysmy ;) ale fakt faktem "dziewczynka" będzie w moim wieku i jej dziecko będzie miało 13 lat :szok: matko kochana ..
Anecia hihi fajnie już tak mówić ja od rana dziś córeńko wstałaś ?? oo dzień dobry córeczko hahahaha (chyba mi na głowę padło)
No właśnie nic nie wiem o Monice wydrusi nie widać ani veronique a one mają kontakt z nią telefoniczny :(

Corin ja też chłopaka obstawiam :-), A młodej te dzidziusiowanie przejdzie. Za kilka lat będzie mówiło coś o 180 stopni innego;-)
Biedna dziewczynka - 13lat?????????? Straszne dla niej i dziecka. Choć czasem okazuje się, ze taka 13 ma więcej odpowiedzialności niż niejedna 20 .

Ja np z seksem późno czekałam... Nie wyobrażam sobie 16latki jakby miała uprawiać seks, a co dopiero taki szczyl trzynastoletni... Toż to się w głowie nie mieści. Ale teraz dzieci coraz szybciej zaczynają - i tego są efekty niestety.

Co do rozmów... ja nie rozmawiam z dzieckiem w ogóle. Nie czuje takiej potrzeby.
Chociaż już zaczęłam przeglądać łóżeczka na all, ale kurcze niczego ciekawego nie ma. Żadne mi się nie podobają, a jak już się spodobają to drogie ;/

Aneta_85 co do łóżeczek ta ja naprawdę polecam te turystyczne teraz są tak funkcjonalne,ze dla noworodków nakładke posiadają, lampkę, muzyczkę, przewijak i na allegro używane naprawdę można taniej kupić. a jak będzie starsze jak znalazł na wyjazdy:)

reklama
Do góry