reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
mamuski co do tej witaminy A to ja dopiero powinnam miec nadmiar jak ja cały czas litrami spijam mleko teraz np jem kaszke manna na mleku , nie wyobrazam sobie zeby nie było mleka w domu po prostu je uwielbiam
Anula1989
ja mam konflikt serologiczny i kolejny raz cos tam okreslaja raz juz mi robili a teraz znowu....niestety ja mam 0rh- a moj ma 0rh + dlatego bede miala zastrzyk, tym bardziej ze jest 60% szans ze dziecko bedzie mialo krew po tatusiu....
psota promotorka tez mi tak radzi, juz widze jak ojciec mamie jeczy ze przez dziecko narmalnie studiow nie koncze, ze ma za swoje, tyle dobrze ze nie rozmawiamy ze soba....
psota promotorka tez mi tak radzi, juz widze jak ojciec mamie jeczy ze przez dziecko narmalnie studiow nie koncze, ze ma za swoje, tyle dobrze ze nie rozmawiamy ze soba....
Marzena197235
dobrze kochana poczytam jednak nie wiem czy z takiego mleka w kartonie az bedzie tyle tego nadmiaru , w koncu zawsze trabia zeby pic duzo mleka
marzenko ale ja pije takie mleko dla dzieci ktore zawiera dodatkowe witaminy, fosfor i wapno. Dlatego o tym pislala. Watpie zeby po zwyklym mleku moglo sie cos stac.
I warto tez czasami zastapic mleko badz w czasie jego przyjmowania pochlaniac kawalek sera zoltego, jogurt. Bo niby pisza ze duzo mleka duzo mleka a nic w nadmiarze nie jest zdrowe.
I warto tez czasami zastapic mleko badz w czasie jego przyjmowania pochlaniac kawalek sera zoltego, jogurt. Bo niby pisza ze duzo mleka duzo mleka a nic w nadmiarze nie jest zdrowe.
Ja tam się nie znam na mlekach dopiero od 3ech tygodni popijam bawarki a mama mi i tak nie kazała pic za dużo mleka więc nie piję
sis taaa dła jej pojeśc nie dośc,że suchary to jeszcze jej zjadł
Anula a takie zastrzyk daja teraz a nie przy drugim dziecku ????
Oooo poszukiwany poszukiwana leci hahah na Kino Polska hahaha jak ja lubię te stare komedie
sis taaa dła jej pojeśc nie dośc,że suchary to jeszcze jej zjadł
Anula a takie zastrzyk daja teraz a nie przy drugim dziecku ????
Oooo poszukiwany poszukiwana leci hahah na Kino Polska hahaha jak ja lubię te stare komedie
Ostatnia edycja:
reklama
Co do wapnia i magnezu, to mój gin mi wczoraj zapisał preparaty, które je zawierają, bo witamin brać nie mogę. Jak zapytałam dlaczego musze je brać, to powiedział, że teraz dziecko będzie bardzo szybko roslo i potrzebuje bardzo dużo wapnia, a w jedzeniu dostarczamy go za mało.
Dobrze, że my nie mamy konfliktu, mamy taką samą krew Się dobraliśmy
Dobrze, że my nie mamy konfliktu, mamy taką samą krew Się dobraliśmy